Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ξεκίνησε τα διεθνή σιδηροδρομικά δρομολόγια της Thello

Η εταιρία μεταφορών Thello, που δημιουργήθηκε από την κοινοπραξία Transdev-Trenitalia ξεκίνησε σήμερα σε καθημερινή βάση τα δρομολόγια της μεταξύ της Νοτιοανατολικής Γαλλίας και της Ιταλίας, διευκολύνοντας έτσι τη διασυνοριακή πρόσβαση.
Με αυτή τη διαδρομή θα επιτραπεί στους κατοίκους της περιφέρειας PACA (Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή) να ταξιδέψουν στην Ιταλία χωρίς αλλαγή τρένων και σε προσιτή τιμή, μεταξύ 30 έως 70 ευρώ από τη Μασσαλία στο Μιλάνο και μεταξύ 15 έως 45 ευρώ από τη Νίκαια στο Μιλάνο (στη δεύτερη θέση).
Καθημερινά δρομολόγια προς Ιταλία από Μασσαλία στις 15.30, και από τη Νίκαια στις 18.09. Από Γαλλία για Μιλάνο στις 15.10, και από τη Γένοβα στο 16,56.
Τα τρένα θα εξυπηρετούν τους σταθμούς, Marseille Saint Charles, Τουλόν, Les Arcs, Αγίου Ραφαήλ, Κάννες, Antibes, Nice-Ville, το Μονακό και Menton. Η γραμμή συνεχίζει μέσω της Ιταλίας, που εξυπηρετούν τους σταθμούς του Ventimiglia, Σαν Ρέμο, Imperia Porto Maurizio, Diano Marina, Alassio, Albenga, Finale Ligure, Σαβόνα, τη Γένοβα Piazza Principe, Voghera, Παβία και Μιλάνο Central.

Επιμέλεια: "Σιδηροδρομικά Νέα"