Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Εμφανίστηκε η γυναίκα, που εγκατέλειψε τον σκύλο σε σιδηροδρομικό σταθμό της Σκωτίας!!!

 “Ο σκύλος δεν ήταν αυτός που περίμενα”, είπε η γυναίκα, που εγκατέλειψε τον σκύλο σε σιδηροδρομικό σταθμό της Σκωτίας, θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη της, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

  Πρόκειται για την 39χρονη Φιν Ράινερ, η οποία έκανε την εμφάνισή της μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, αφού το τετράποδο είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο στον σιδηροδρομικό σταθμό Αϊρ, με μια βαλίτσα στο πλάι του, που περιείχε όλα του τα υπάρχοντα.
  Είχε αγοράσει τον σκύλο μέσω μίας ιστοσελίδας αγγελιών, όταν όμως πήγε στον σταθμό μαζί με την κόρη της για να τον παραλάβει, διαπίστωσε πως δεν ήταν εκείνος που είχε δει σε φωτογραφία στο site.
  Η Ράινερ δήλωσε πως ο άνδρας που την περίμενε μαζί με τον σκύλο της ζήτησε 150 λίρες προκειμένου να τον κάνει μία βόλτα. Όταν όμως επέστρεψε στο σημείο, εκείνος είχε εξαφανιστεί. 
  Η εγκατάλειψη του άτυχου ζώου διαδόθηκε μέσω των social media σε χρόνο ρεκόρ, με αποτέλεσμα η οργάνωση προστασίας ζώων SPCA να αναλάβει την προσωρινή φιλοξενία του σε κέντρο στη Γλασκόβη.

Πηγή: newsit.gr