Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πάτρα: Φοιτητές του Πανεπιστημίου, συνέργησαν σε μια Επιτέλεση (performance) στον Κεντρικό Σταθμό του ΟΣΕ

Επιτέλεση (performance)

Πάτρα: Φοιτητές του Πανεπιστημίου συνέργησαν σε μια Επιτέλεση (performance) στον Κεντρικό Σταθμό του ΟΣΕ (pics)Θέμα: "Σταθμοί: αφίξεις κι αναχωρήσεις / καμπές στη ζωή του ανθρώπου".
Στο πλαίσιο της Άσκησης Πεδίου του μαθήματος «Δημιουργική μέθοδος ρυθμικού και θεατρικού παιχνιδιού» 1ΟΟ φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών, η Δρ. Μάρω Γαλάνη χορογράφος – μέλος ΕΕΠ για τη διδασκαλία της κίνησης, χορού, ρυθμικού και θεατρικού παιχνιδιού στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης/μέλος της Επιτροπής Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Πατρών και η θεατρολόγος - χορεύτρια της ομάδας DERIDA Μαριεντίνα Βουρδέρη συνέργησαν σε μια Επιτέλεση (performance) με θέμα Σταθμοί: αφίξεις κι αναχωρήσεις / καμπές στη ζωή του ανθρώπου.

Ένα διαρκές «αφήνω πίσω – έχω μπροστά» είναι η ζωή.

Στα μεσοδιαστήματα η Συνάντηση είναι η επιβεβαίωση της Αληθινής Ζωής.

Το ταξίδι, από τόπο σε τόπο με τρένο, οι περισσότεροι άνθρωποι το αγαπούν, γιατί οι σταθμοί του τρένου μοιάζουν με τους σταθμούς - ιερές καμπές της ζωής των ανθρώπων. Οι αφίξεις και αναχωρήσεις, οι ερχόμενοι κι απερχόμενοι είναι ίδιοι οι άνθρωποι: οι καταδεκτικοί στο νέο, το απροσδόκητο, οι ίδιοι οι υπομένοντες με ελπίδα το αβάσταχτο του αποχωρισμού και της απώλειας.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)
Πάτρα: Φοιτητές του Πανεπιστημίου συνέργησαν σε μια Επιτέλεση (performance) στον Κεντρικό Σταθμό του ΟΣΕ (pics)Πάτρα: Φοιτητές του Πανεπιστημίου συνέργησαν σε μια Επιτέλεση (performance) στον Κεντρικό Σταθμό του ΟΣΕ (pics)

Πηγή: patrasevents.gr