Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΔΑΚΕ Ι.Τ. "Η Τρόικα αγνοεί τις υπαρκτές ανάγκες της κοινωνίας ανακαλύπτοντας ανύπαρκτα δημοσιονομικά κενά"

Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στα Συλλαλητήρια Διαμαρτυρίας στις 7 του Δεκέμβρη

 Η Τρόικα με τις νέες παράλογες απαιτήσεις της έπεισε και τον πλέον δύσπιστο για τον κοινωνικά ανάλγητο, παραγωγικά αδιέξοδο και υφεσιακό χαρακτήρα των πολιτικών που επιβάλλονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο των Δανειακών Συμβάσεων.


Είναι ξεκάθαρο ότι με την αδιάλλακτη και εκβιαστική τους στάση, οι εκπρόσωποι των Δανειστών δείχνουν ότι δεν σέβονται ούτε στο ελάχιστο τις αιματηρές θυσίες του Ελληνικού λαού ενώ με το περιεχόμενο των μέτρων που υπαγορεύουν, υπονομεύουν τόσο την έξοδο της χώρας από την κρίση και τα Μνημόνια, όσο και την προοπτική οριστικής και βιώσιμης διευθέτησης του χρέους.

Η κατάσταση είναι οριακή. Η κοινωνία βρίσκεται στο μη παρέκει και η πραγματική οικονομία στο μη περαιτέρω…δεν ανέχονται άλλες περικοπές, δεν αντέχουν άλλους φόρους.

Απαιτείται αλλαγή πολιτικής, διορθωτικές κινήσεις και ισοδύναμα μέτρα ώστε η Πατρίδα μας να ενδυναμώσει το αναπτυξιακό βηματισμό δημιουργώντας αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας, να ξαναμπεί σε τροχιά σύγκλισης με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και κανονικότητα.

Επιβάλλονται Προϋπολογισμοί ανάκαμψης, όχι “αλγόριθμοι” ακραίας λιτότητας και εσωτερικής υποτίμησης.

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. καλεί όλες τις υγιείς δυνάμεις του Τόπου, τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, να δηλώσουν δυναμικό παρών συμμετέχοντας στα Συλλαλητήρια Διαμαρτυρίας των Συνδικάτων.

Με τη μαζική, δυναμική και ειρηνική μας παρουσία στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση στο εσωτερικό και το εξωτερικό ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ενισχύουμε την εθνική μας διαπραγματευτική θέση μακριά από παραταξιακές σκοπιμότητες, μικροκομματικές εξαρτήσεις και συντεχνιακές λογικές.

Η φωνή μας γίνεται ανάχωμα απόκρουσης του εφιαλτικού “business plan” μιας χούφτας αποτυχημένων τεχνοκρατών που επιχειρούν να φορτώσουν τα εγκληματικά τους λάθη στις “πλάτες” του Ελληνικού λαού.

Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ, δεν μπορεί η Ελλάδα να υπάγεται ακόμα σε σκληρό “ειδικό καθεστώς”.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λέμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στους σχεδιασμούς των τροϊκανών που “τζόγαρουν” πάνω σε παραγωγικά ερείπια και κοινωνικά συντρίμμια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενάντια σε αυτούς που μας “κουνάνε το δάχτυλο” δείχνοντάς μας το λάθος δρόμο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ απέναντι σε εκείνους που λογιστικοποιούν τη φτωχοποίηση και την αποεπένδυση της Ελλάδας.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου