Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Τρία πτώματα κοντά σε σταθμό τρένων στην Ελβετία

Για οικογενειακό δράμα κάνουν λόγο τοπικά μέσα. Καμία διευκρίνιση δεν δίνει για την ώρα η Αστυνομία.

Τρία πτώματα εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας σε χώρο στάθμευσης κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βίλντερσβιλ, στο Όμπερλαντ της Βέρνης, όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε απλώς ότι το πρωί, στις 07:00 τοπική ώρα, έγινε κλήση για την παρουσία τριών πτωμάτων στο σημείο, αλλά αρνήθηκε να δώσει κάθε διευκρίνιση για τις συνθήκες του περιστατικού.
Σύμφωνα με τον Τύπο, οι άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφαίρες. Ο Τύπος κάνει επίσης λόγο για έρευνες της εγκληματολογικής υπηρεσίας σε μπαλκόνι του ξενοδοχείου Jungfrau, το οποίο βρίσκεται περί τα 200 μέτρα από το χώρο στάθμευσης.
Σύμφωνα με κάτοικο την οποία επικαλείται η εφημερίδα Berner Oberländer, πιθανόν πρόκειται για οικογενειακό δράμα, με έναν άνδρα να σκοτώνει τη γυναίκα του και το παιδί του πριν αυτοκτονήσει. Η εκδοχή αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επί του παρόντος από την Αστυνομία.
Ένα πτώμα βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο και δύο ακόμη κοντά στο αυτοκίνητο.
Η Αστυνομία έχει αποκλείσει μεγάλο μέρος της περιοχής γύρω από το σημείο αυτό.
Λεωφορεία έχουν σταθμεύσει στο χώρο αυτό με τέτοιο τρόπο ώστε να κρύβουν από τους μαθητές γειτονικού σχολείου τη θέα των πτωμάτων, ενώ μια σκηνή έχει στηθεί για την κάλυψη του σημείου.

skai.gr