Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Διήμερη εκδρομή με τρένο σε Τρίπολη και Μεσσηνία

Στις 25 και 26 Οκτωβρίου 

Το Amnizia Railfan Club, με την ευγενική χορηγία της Citroen Hellas, διοργανώνει δωρεάν διήμερη εκδρομή με τρένο στην Πελοπόννησο, στις 25 και 26 Οκτωβρίου, με αυτοκινητάμαξα τύπου MAN1. Λόγω του ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα εφαρμοσθούν όροι και προϋποθέσεις.
Το Σάββατο, στις 25 του μηνός και ώρα 8.30, ο συρμός θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα με προορισμό την Τρίπολη, όπου και θα παρατεθεί γεύμα. Στις 15.30 θα αναχωρήσει με προορισμό τη Μεσσήνη και την Καλαμάτα.
Την Κυριακή, στις 26 του μηνός και ώρα 9.00, ο συρμός θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα με προορισμό την Κυπαρισσία, όπου και θα παρατεθεί γεύμα. Στις 15.30 θα αναχωρήσει με προορισμό την Καλαμάτα.
Και τις δύο ημέρες, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, θα γίνουν στάσεις για φωτογράφηση, ενώ δίνεται η δυνατότητα επιβίβασης και αποβίβασης σε όλους τους σταθμούς.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμων θέσεων, αν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 40, θα γίνει κλήρωση. Όσοι δεν κληρωθούν, θα μπουν σε λίστα αναμονής και είναι πιθανόν να κληθούν να συμμετάσχουν μέχρι και μία ημέρα πριν από την εκδρομή (24 του μήνα). Θα δοθεί προτεραιότητα στα τακτικά μέλη του forum, τα οποία είναι εγγεγραμμένα σε αυτό περισσότερο από 6 μήνες.
Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ανήλικους χωρίς συνοδεία. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να συνοδεύεται από ένα άτομο και ο περιορισμός αυτός επιβάλλεται λόγω του μικρού αριθμού των διαθέσιμων θέσεων. Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι δωρεάν. Οι μετακινήσεις, η διατροφή και η διαμονή βαρύνουν τους εκδρομείς. Η υποβολή της συμμετοχής θα γίνει στην ιστοθέση: http://www.amnizia.org/board/1?p=268332#p268325. Οποιαδήποτε εξέλιξη ή τροποποίηση της εκδρομής θα ανακοινωθεί στην ίδια ιστοθέση.
tharrosnews.gr