Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

35χρονος έκανε «βουτιά» στις ράγες του Μετρό

Συγκλονιστικές στιγμές έζησαν όσοι είδαν το γεγονός - Έχουν διακοπεί τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο

Στις ράγες του μετρό στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, έπεσε πριν από λίγη ώρα ένας νεαρός με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο.
Την τελευταία στιγμή ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το συρμό, ενώ ο νεαρός φώναζε «σκότωσε με, σκότωσε με». Τελικά ο επίδοξος αυτόχειρας χτύπησε στα χέρια του.
Κανονικά, αλλά με καθυστερήσεις εκτελούνται τα δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο - Αγία Μαρίνα
Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πτώσης.


newsbomb


Για το ίδιο θέμα η iefimerida.gr γράφει
Νεαρός έπεσε στις ράγες του Μετρό στη Δουκίσσης Πλακεντίας και φώναζε στον οδηγό του συρμού «σκότωσε με, σκότωσε με» [εικόνα]

Σοκαριστικές στιγμές στο σταθμό του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας στις 9 το πρωί όταν νεαρός προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στις γραμμές του Μέτρο με κατεύθυνση την Αγία Μαρίνα. Την τελευταία στιγμή ο οδηγός κατάφερε να ακινητοποιήσει το συρμό, ενώ ο νεαρός φώναζε «σκότωσε με, σκότωσε με». Τελικά ο επίδοξος αυτόχειρας χτύπησε στα χέρια του.

Αφού οι διασώστες τον έβγαλαν από τις ράγες και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες ο νεαρός συνέχιζε να φωνάζει «θέλουν να με βγάλουν τρομοκράτη με το νόμο που ετοιμάζουν».

Επιβάτες υποστηρίζουν πως ο νεαρός ήταν αρκετή ώρα -πριν πηδήξει στις ράγες- στο σταθμό και χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο.