Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης των μηχανοδηγών του ΟΣΕ "Συνεργασία"

"Άνοιξαν την πόρτα της κόλασης μοιράζοντας μπλοκάκια εξαθλίωσης σε τέως συναδέλφους
Τα σωματεία καταγγέλλουν και σωστά πράττουν, έχουν όμως και μέλη στο Δ Σ της Π Ο Σ η οποία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι χαράσσει και διαχειρίζεται την πολιτική των πολιτικών για τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς
Συναδέλφισσες/ συνάδελφοι τι κάνει η Π Ο Σ εκφράζοντας το σύνολο σιδηροδρομικού κόσμου αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή του ενάμιση εκατομμυρίου ΑΝΕΡΓΩΝ (κυρίως ΝΕΩΝ);
Μήπως πρότεινε να εκπαιδευτούν οι νέοι του ΟΑΕΔ με την σχετική δαπάνη για τα μπλοκάκια ώστε να ενσωματωθεί το νέο αίμα στη παραγωγή ; (τεχνική συντήρηση)

Ποια ΔΡΑΣΤΙΚΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΑ μέτρα πήρε αντί να διαμαρτύρεται ΚΛΕΟΥΣΑ...... Ώστε να κλείσει οριστικά αυτό το ζήτημα που προσβάλει κυρία τα ΑΝΕΡΓΑ παιδιά μας.

Όσο αφορά την ΠΕΠΕ ας μαζευτούν στις δήλωσης τους που αφορούν"
μπλοκάκια παροχής" μέλη του ΔΣ.

Το προσωπικό έλξης γνωρίζει και θα συνεχίζει να τηρεί τον κανονισμό που προβλέπει ενημέρωση Ιεραρχικά (προϊστάμενο τμήματος υπηρεσίας-μηχανοστάσιο) όπως έπραττε έως σήμερα και όχι Ιδιώτες εργαζόμενους.

Για τα τελευταία ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΙΚΆ που συνέβησαν η άποψη μας είναι ότι ο κάθε εμπλεκόμενος θα πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν."

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"