Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Eurotunnel: Καθυστερήσεις 6 ωρών από μηχανική βλάβη

Ατελείωτες ουρές και καθυστερήσεις έως και 6 ώρες στο Eurotunnel. Σταμάτησε τρένο από πρόβλημα ηλεκτροδότησης. Μεταφορά 400 επιβατών με οχήματα.


Ένα πρόβλημα με την παροχή ενέργειας προκάλεσε αναστάτωση στο Eurotunnel και καθυστερήσεις 4 ωρών για τους επιβάτες. Τρένο με κατεύθυνση προς τη Γαλλία αναγκάστηκε να σταματήσει έχοντας πραγματοποιήσει μόνο το ένα τέταρτο της διαδρομής. Οι 382 επιβάτες μεταφέρθηκαν με οχήματα στον τερματικό σταθμό της Γαλλίας. 

"Ξαφνικά άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Δεν ακούστηκε σαν να υπήρχε σύγκρουση του ίδιου του τρένου. Αυτό που καταλάβαμε αργότερα, ήταν πως έπεσαν τα καλώδια ηλεκτροδότησης" ανέφερε ο Richard Byrom, επιβάτης, μιλώντας στο BBC.

"Συμβουλεύουμε τους ανθρώπους που δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν σήμερα να το κάνουν μία άλλη ημέρα" δήλωσε η εκπρόσωπος του Eurotunnel και συμπλήρωσε: "Υπάρχουν ουρές που όλο και μεγαλώνουν και οι ταξιδιώτες θα πρέπει να περιμένουν μεγάλες καθυστερήσεις. Η ώρα αναμονής είναι περίπου 60 λεπτά για το check in και 5 ώρες στον τερματικό σταθμό".

euro2dey