Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Αρουραίος έσπειρε τον πανικό στο μετρό της Ν. Υόρκης -Φωνές και επιβάτες όρθιοι πάνω στα καθίσματα [εικόνες & βίντεο]

Χάος επικράτησε σε ένα συρμό στο μετρό της Νέας Υόρκης, όταν ένας διαφορετικός... επιβάτης σκόρπισε τον πανικό. Ήταν ένας τεράστιος αρουραίος, στη θέα του οποίου ο κόσμος άρχισε να φωνάζει δημιουργώντας μία ξεκαρδιστική σκηνή. 

Στα περίπου δύο λεπτά που πέρασαν μέχρι να ξανανοίξουν οι πόρτες και να... αποβιβαστεί το τρωκτικό, κάποιοι ανέβηκαν όρθιοι πάνω στα καθίσματα και άλλοι χοροπηδούσαν για να αποφύγουν την επαφή με το τρωκτικό, ενώ προσπαθούσαν να εντοπίσουν προς τα πού κινούνταν ο απρόσκλητος επισκέπτης. Από την άλλη μερικοί πιο θαρραλέοι έμειναν ψύχραιμοι και απλά σήκωσαν τα πόδια τους καθώς περνούσε ο αρουραίος. 
Ο καλύτερος ήταν, όμως, ο Τζινάις Ποναμπαντικάλ Καντέρ, ο οποίος κατέγραψε τις ξεκαρδιστικές σκηνές. «Μία συνηθισμένη βαρετή πρωινή διαδρομή προς τη δουλειά απέκτησε ενδιαφέρον χάρη σε αυτό το μικρό τύπο», έγραψε ο επιβάτης που δημοσίευσε το βίντεο στο YouTube. Το βραβείο της καλύτερης αντίδρασης πάντως πηγαίνει σε εκείνον που κατέβηκε από το συρμό ουρλιάζοντας «Αρουραίος στο τρένο!», σύμφωνα με τις περιγραφές του Καντέρ.










efimerida.gr