Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο γύρος του κόσμου σε δυο ράγες: Μάθε πώς θα προμηθευτείς εισιτήριο τρένου για να γυρίσεις τον πλανήτη σε 53 ημέρες!

Ένα ταξίδι 53 ημερών με το τρένο μπορεί να ακούγεται σαν φόνος στο Orient Express, αλλά μία βρετανική ταξιδιωτική εταιρεία προσφέρει σιδηροδρομικά εισιτήρια που παίρνει σχεδόν οκτώ εβδομάδες για να τον γύρο της γης...
Όπως θα περίμενε κανείς για την τιμή tvn 25.000 ευρώ, δεν θα ξοδέψετε έξι εβδομάδες σε φθηνές θέσεις να ακούτε τους άλλους να μουρμουράνε στα τηλέφωνα.
Το εισιτήριο που προσφέρεται από την Great Rail Journeys είναι πρώτης τάξης για την περισσότερη διαδρομή και θα διασχίζει τρεις ηπείρους με το στυλ που θα φαντάζει σαν τη χρυσή εποχή του σιδηροδρόμου - έστω και χωρίς τα ψηλά καπέλα και τα φράκα.
Καθ 'οδόν , οι επιβάτες να πάρουν μια γεύση μερικών από τα πιο πολυτελή τρένα στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Τσάρου Gold Private Train από τη Μογγολία, τη Venice Simplon Orient-Express και to British Pullman Orient Express.
Η διαδρομή ξεκινάει από το Λονδίνο, στις 18 Μάη 2015 .
Η διαδρομή περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο Monument Valley στη νοτιοδυτική Αμερική.
Οι επιβάτες θα πετάξουν στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια θα περάσουν 20 ημέρες διασχίζοντας τη Βόρεια Αμερική με το τρένο.
Θα πάνε στην Ουάσιγκτον, το Σικάγο και το Ντένβερ και στη συνέχεια να δοκιμάσουν μερικά από τις κλασικές σιδηροδρομικές διαδρομές, όπως η γραφική διαδρομή Royal Gorge του Κολοράντο και το ατμοκίνητο Durango & Silverton.
Δέκα επικά ταξίδια τρένο.
Υπάρχει μια επιπλέον εκδρομή στο Grand Canyon, μια παραμονή στο Λος Άντζελες και μια βόλτα με βάρκα στο Σαν Φρανσίσκο, όπου οι επιβάτες θα φύγουν και πάλι να φτάσουν Σαγκάη.
Το ταξίδι θα παραείνει στις ράγες από τότε, παίρνοντας επιβάτες από Xian, το σπίτι των terra cotta πολεμιστών, στο Πεκίνο και στη συνέχεια στη Ρωσία μέσω της Μογγολίας.
Το ταξίδι συνδέει με την επική Trans-Siberian γραμμή για να φτάσει τη Μόσχα πριν από την Ευρώπη.
Μετά τη Βαρσοβία, την Πράγα, τη Βιέννη, το Ίνσμπρουκ και τη Βενετία, θα κατευθυνθούν πίσω στο Λονδίνο.
Ούτε οι ωκεανοί ούτε το Σινικό Τείχος δεν θα μπουν στη μέση σε αυτό το γύρο του κόσμου με τρένο.
Εάν 53 ημέρες ακούγονται λίγο αργά σαν διαδρομή, μια άλλη εταιρεία προσφέρει ένα παρόμοιο ταξίδι σε αντιστροφή μέσω του Καναδά, η οποία διαρκεί μόλις 40 ημέρες.
Η Ffestiniog Travel η οποία βασίζεται στην Ουαλία, χρεώνει 24,000 ευρώ για συνοδευτική περιοδεία που αρχίζει 3 Μαΐου.

Yahoo Celebrity