Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Λευκορωσία. Εκπρόσωποι από 13 χώρες συζήτησαν θέματα ανάπτυξης των σιδηροδρόμων

Πάνω από 50 εκπρόσωποι από 13 χώρες συναντήθηκαν στη Λευκορωσία όπου συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων. Αυτό ανακοινώθηκε από το γραφείο Vitebsk των σιδηροδρόμων της Λευκορωσίας.
Οι Συμμετέχοντας στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι από τη Λευκορωσία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία, τη Γεωργία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, τη Λετονία, τη Λιθουανία, τη Μολδαβία, τη Ρωσία, το Ουζμπεκιστάν, την Ουκρανία και την Εσθονία, καθώς και εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Σιδηροδρόμων Συμβούλιο Μεταφορών (ΚΑΚ και Βαλτικής, τη Βουλγαρία, Γεωργία, Φινλανδία) Piotr Kucherenko. Πρώτος Αναπληρωτής Επικεφαλής της Λευκορωσίας Σιδηροδρόμων Βλαντιμίρ Mikhailyuk συμμετείχε στη συνεδρίαση για λογαριασμό της Λευκορωσίας.
Οι συμμετέχοντες της συνάντησης αναφερθήκαν διεξοδικά σχετικά με διάφορες πτυχές της ανάπτυξης των σιδηροδρόμων. Η συνάντηση επικεντρώθηκε επίσης σε τεχνικά και οργανωτικά θέματα, όπως χρονοδιάγραμμα για την ανάπτυξη τρένων, νέες μορφές οργάνωσης της διαδικασίας μεταφοράς καθώς και στις συνδυασμένες μεταφορές