Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Σας ευχαριστούμε θερμά για τις εγκάρδιες ευχές σας.

Πολλά ήταν τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα που λάβαμε τόσο για την ονομαστική εορτή του διαχειριστή των «Σ.Ν»  Χρήστου Γιαννακίδη, όσο και για  την προσπάθεια που καταβάλουμε για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση  των φίλων του σιδηροδρόμου και όχι μόνο. Συγκινητικά τα μηνύματα όλων  σας. Μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Μηνύματα μεταξύ των άλλων μας απέστειλαν:

 Ο  Υφυπουργό Παιδείας  κ. Κώστας  Γκιουλέκας, ο Υπουργός Μακεδονίας –Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου  ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, ο πολιτευτής  κ. Χρήστος Καζαντζίδης,  Πρώην Διευθύνων Σύμβουλος  του ΟΣΕ κ. Ιωάννης  Μουρμούρης, ο  πρώην Διευθυντή του ΟΣΕ κ. Δημήτριος  Καραπάνος, ο πρώην αρχιμηχανικός του ΟΣΕ κ. Άγγελος Σαρήπουλος,  ο  αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ κ. Βασίλης Διαμαντάκης,  το μέλος της διοίκησης της ΕΕΣΣΤΥ κ. Αθανάσιος Ακρίβος  ο Γ .Γ της ΓΣΕΕ κ. Νίκος Κιουτσούκης, ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ κ. Νίκος Λάζου, ο πρόεδρος του «Θερμαϊκού» κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος, επίσης μηνύματα μας έστειλαν οι   κ.κ. Κοσμάς  Τουρασής , Δημήτριος Κερμανίδης, Σωκράτης Οβεζιλίδης, Βασίλης Δαϊνάς, Κώστας Αμπατζίδης,  Διονύσης  Λιαρομμάτης, Μίλτος  Βύττας, Αναστάσιος  Λέγας, Μπάμπης Χατζής, Ανδρέας Φανάρας και  Δημήτρης Τζέκης,

 Μηνύματα όπως τα παρακάτω μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε:
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Σας ευχαριστούμε θερμά. Ιδιαιτέρα ευχαριστούμε θερμά του μεταταγμένους σιδηροδρομικούς για τα μηνύματα στήριξης και  τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

 Χρόνια πολλά σε όλους σας