Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Καλό σου ταξίδι Κώστα Καραγκούνη

Πλήθος κόσμου συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία τον σιδηροδρομικό Κώστα Καραγκούνη, που πέθανε χθες σε ηλικία 53 ετών από ανακοπή καρδιάς. Η εξόδιος ακολουθία, ψάλθηκε στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα νέα κοιμητήρια Θεσσαλονίκης, όπου έγινε και η ταφή του. Η θλίψη και ο πόνος ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα όλων.
Η καρδιές ράγισαν την ώρα του μεγάλου αποχαιρετισμού. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφυγε ο Κώστας, ο δικός τους άνθρωπος.
                                                           
                                  Ήταν όλοι εκεί

Πολύ ήταν οι συνάδελφοι του, που ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπητό τους Κώστα. Σιδηροδρομικοί εν ενέργεια, συνταξιούχοι, μεταταγμένοι, ακόμα και συνάδελφοι του με κινητικά προβλήματα και προβλήματα υγείας ήταν εκεί. «Ήταν χρέος μας να έρθουμε να αποχαιρετίσουμε το εκλεκτό και άξιο συνάδελφο μας» μας είπαν και πρόσθεσαν: « Ο Κώστας ήταν ψυχή».
Στην σύζυγό του  Δήμητρα, στις κόρες του Βασιλική και Σοφία ευχόμαστε  δύναμη και κουράγιο. Να είναι υπερήφανη η κ. Δήμητρα  για τον σύζυγο της και οι κόρες του  για τον  πατέρα τους. Καλό σου  ταξίδι αγαπητέ Κώστα.