Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Σύγκρουση τρένου με Ι.Χ στην Αλεξάνδρεια


Η  επιβατική αμαξοστοιχία ιντερσίτι 83 που εκτελούσε το δρομολόγιο  Θεσσαλονίκης –Φλώρινας κατά την διέλευση της από την κεντρική ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση της Αλεξάνδρειας συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε αγνοώντας  την διέλευση της αμαξοστοιχίας.

Τι αναφέρει το τοπικό blog  alexandreia-gidas.gr

Ατύχημα με τρένο στην Αλεξάνδρεια - Δείτε τις πρώτες εικόνες

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα στην είσοδο της Αλεξάνδρειας από τις γραμμές του ΟΣΕ. Ι.Χ. το οποίο προσπέρασε αρκετά οχήματα τα οποία περίμεναν στις μπάρες του ΟΣΕ και πήγε να τις παραβιάσει συγκρούστηκε με τρένο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιό του. Ο οδηγός γύρω στα 60 έτη και μάλλον από το Παλαιοχώρι όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε και αναμένεται το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η ζωή του οδηγού δεν κινδυνεύει.  Στον τόπο κατέφτασαν αμέσως οι...
άντρες του Α.Τ. Αλεξάνδρειας και της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τον οδηγό του οχήματος από το Ι.Χ. που αναποδογύρισε. 
Το έχουμε γράψει επανειλημμένως πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις γραμμές των τρένων και όσο και να βιαζόμαστε δεν πρέπει ποτέ να παραβιάζουμε τις μπάρες.