Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Διακοπές σε βαγόνι τρένου!

Ένα παράξενο ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του στο Άμστερνταμ και προσφέρει πολυτελή διαμονή μέσα στα… βαγόνια του, σε τέσσερα διαφορετικά μέρη του κόσμου!

Τέσσερα βαγόνια ενός εγκαταλειμμένου τρένου στο Άμστερνταμ μεταμορφώθηκαν σε πολυτελή δωμάτια, με σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες του ένα συναρπαστικό ταξίδι σε τέσσερα διαφορετικά μέρη του κόσμου!
Ιταλία, Αγγλία, Αμερική και Μεξικό… είναι τα τέσσερα θεματικά δωμάτια του πρωτότυπου ξενοδοχείου Train Hotel στο Άμστερνταμ, τα οποία δημιουργήθηκαν μέσα σε παλιά βαγόνια τρένου, στα περίχωρα της πόλης.
Ένα κρεβάτι-βάρκα, ένα τζακούζι-σομπρέρο αλλά και ολόκληρη η διακόσμηση παραπέμπουν σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του πλανήτη, με την υψηλή ποιότητα αλλά και την πολυτελή διαμονή να βρίσκονται στο επίκεντρο.
Θέλαμε να προσφέρουμε στον κόσμο κάτι εντελώς διαφορετικό… Ένα ταξίδι μέσα στο… ταξίδι τους στην Ολλανδία! Αυτά τα βαγόνια ήταν ό,τι έπρεπε για να κάνουμε πράξη την ιδέα μας , λένε ο Frank και η Irma, ιδιοκτήτες του Train Hotel .
Όλα τα γνήσια ανταλλακτικά του τρένου προσαρμόστηκαν στην υπηρεσία της φιλοξενίας, ενώ ο περιβάλλων χώρος διαμορφώθηκε και αυτός με τη σειρά του στις απαιτήσεις των επισκεπτών. Το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της… επιβίβασης και να ξεκινήσει το ταξίδι μας στο όνειρο! , λέει ο Frank. 
ΠΗΓΗ: metrogreece.gr