Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κυπαρισσία …. Έκοψαν τις ράγες του τρένου και τις φόρτωναν με... γερανό !!!

Πριν από αρκετό καιρό είχε επέμβη η Αστυνομία -όταν είχε ειδοποιηθεί για το συμβάν- και είχε βρει στο χώρο τα σύνεργα οξυγόνου με τα οποία έκοβαν τις ράγες
Ενας 38χρονος κάτοικος Αίπειας συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κυπαρισσίας την ώρα που φόρτωνε στο γερανοφόρο όχημα του κομμένες ράγες τρένου στην περιοχή του Καλού Νερού, ενώ δύο ακόμη άτομα που ήταν μαζί του μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να ξεφύγουν.
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο στη 1.10 το μεσημέρι σε υπαίθρια αποθήκη του ΟΣΕ που βρίσκεται στην διασταύρωση Σιδηροκάστρου. Στο σημείο αυτό όπως είχε αναδείξει και η «Ε» με ρεπορτάζ της, κάποιοι είχαν βάλει στο μάτι τις αποθηκευμένες μπάρες και είχαν φροντίσει να τις κόψουν σε μικρότερα τμήματα για να μπορούν να τις σηκώσουν. Πριν από αρκετό καιρό είχε επέμβη η Αστυνομία -όταν είχε ειδοποιηθεί για το συμβάν- και είχε βρει στο χώρο τα σύνεργα οξυγόνου με τα οποία έκοβαν τις ράγες. Το Σάββατο το μεσημέρι επειδή ειδοποιήθηκε πάλι από άτομα που είχαν δει τι συνέβαινε στο σημείο, κατάφερε να συλλάβει τον 38χρονο, ο οποίος είχε φορτωμένες 31 ράγες, ενώ το γερανοφόρο όχημά του στερούταν κρατικών πινακίδων, καθώς αυτές που έφερε -όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια- ήταν πλαστές.Χθες το μεσημέρι ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Κυπαρισσίας που υποστήριξε ότι δύο άτομα του είχαν ζητήσει να μεταφέρει τις ράγες έναντι αμοιβής 150 ευρώ και από εκεί και πέρα δεν γνώριζε κάτι. Η εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκε ελεύθερος.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Α.Τ. Κυπαρισσίας προκειμένου να εντοπιστούν τα δύο άτομα που διέφυγαν, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ