Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Είπαν και έγραψα για τον ΟΣΕ


  • Ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ και τις μετατάξεις : Ότι δεν είναι μείζον ζήτημα η καθυστέρηση ενός μηνός».
  • ...Αλλά και το δίκτυο του ΟΣΕ δεν γλιτώνει από τις δολιοφθορές! Ειδικά στην Ηλεία, τα υλικά του Οργανισμού γίνονται καθημερινά στόχος κλοπών. Στην περιοχής της Βάρδας, άγνωστοι έκλεψαν ολόκληρο το ηλεκτρονικό σύστημα ανύψωσης της προστατευτικής μπάρας από μια ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση! Και στα Λαστέϊκα, άλλοι άγνωστοι έκλεψαν 16 σιδερένιους συνδέσμους μαζί με τα μπουλόνια που τους κρατούσαν..!
            ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

  • ..Την Τρίτη 12 Απρίλη, στις 9.30 π.μ., θα γίνει περιοδεία στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ (ΜΑΙ) στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, με τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ..
                  «Ριζοσπάστης»

  • ..Εγκαταλελειμμένος στην τύχη του είναι ο κεντρικός σταθμός του ΟΣΕ στην Πάτρα, σε σημείο μάλιστα ακόμη και η ελληνική σημαία να έχει μετατραπεί σε ένα άμορφο πανί για το οποίο ουδείς νοιάζεται. Το γεγονός έχει σχολιαστεί δυσμενώς από πολλούς πατρινούς οι οποίοι περνούν από το σημείο..
              Bestnews