Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της ΠΟΣ για την απόφαση του δικαστηρίου που έβγαλε παράνομη και καταχρηστική την απεργία που κήρυξε για σήμερα.

Οι διορισμένες «ΑΡΕΣΤΕΣ» και όχι «ΑΡΙΣΤΕΣ» Διοικήσεις του Ομίλου ΟΣΕ, μας θύμισαν «ΠΑΛΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ» προ δεκαετιών, (όπως το σχέδιο νόμου που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Ρέππας το οποίο σπρώχνει τον Οργανισμό προς οπισθοδρόμηση), μιας και «σέρνουν» την Π.Ο.Σ. σε Δικαστήρια για να βγάλουν την απεργία την οποία αποφασίσαμε παράνομη και καταχρηστική.
Το ηθικό και το αγωνιστικό φρόνημα των σιδηροδρομικών δεν πτοείται με τέτοιου είδους «ΤΕΡΤΙΠΙΑ».
Η τρομοκρατία των δήθεν απολύσεων προκειμένου να δεχθούμε τις μετατάξεις, η οικονομική υποδούλωση με την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας καθώς και η συμπεριφορά των Διοικήσεων προφανώς κατ΄εντολή του Υπουργού τους, να προωθούν δικαστικές ενέργειες για να ποινικοποιήσουν τον αγώνα μας, ενδυναμώνουν την αντίδραση και την αντίστασή μας για την ανατροπή των ανάλγητων νεοφιλελεύθερων πολιτικών, όλων αυτών που συνειδητά «με νύχια και με δόντια» μάχονται για την ιδιωτικοποίηση του σιδηροδρόμου, το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας – και την κατάργηση των εργασιακών και οικονομικών κεκτημένων.
Η απάντηση των σιδηροδρομικών δόθηκε το Σάββατο στη μεγαλειώδη συγκέντρωση και στην πορεία της Γ.Σ.Ε.Ε.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2010
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.