Ένα σοβαρό σιδηροδρομικό ατύχημα αποτράπηκε σήμερα το πρωί στο Ράτλαμ της Μάντια Πραντές. Πυρκαγιά ξέσπασε στο βαγόνι B-1 της γραμμής Thiruvananthapuram-Hazrat Nizamuddin Rajdhani Express (Αριθμός τρένου 12431).
Το περιστατικό έλαβε χώρα μεταξύ των σταθμών Luni Richha και Vikramgarh Alot στην περιοχή Kota γύρω στις 5:20 π.μ. Ο Mukesh Kumar, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της σιδηροδρομικής διεύθυνσης Ratlam, ενημέρωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα σε αυτό το περιστατικό.
Οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων ανταποκρίθηκαν γρήγορα. Η παροχή ρεύματος διακόπηκε αμέσως. Το βαγόνι B-1 που επηρεάστηκε αποσπάστηκε από το τρένο. Όλοι οι επιβάτες του βαγονιού εκκενώθηκαν με ασφάλεια. Κανένας επιβάτης ή προσωπικό των σιδηροδρόμων δεν τραυματίστηκε.
Ορισμένα τρένα έχουν επηρεαστεί λόγω αυτού του περιστατικού. Η αιτία της πυρκαγιάς διερευνάται.
