Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

"Ο Συνταξιούχος σιδηροδρομικός" οδεύει... προ ταχυδρόμηση.


Στην διαδικασία προώθησης προς τα μέλη του σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» βρίσκεται η νέα έκδοσης της εφημερίδος «Ο Συνταξιούχος σιδηροδρομικός» την οποία θα έχουν στα χέρια τους σε λίγες ημέρες.

Εδώ και δυο ημέρες η διοίκηση καταβάλει κάθε προσπάθεια η εφημερίδα να είναι στα χέρια των συνταξιούχων σιδηροδρομικών το συντομότερων δυνατόν.

Τα «Σ.Ν.» βρέθηκαν στα γραφεία του σωματείου και είδαν από κοντά το επίπονο έργο που γίνεται για να ετοιμαστούν και να σταλούν στους αναγνώστες τους οι χιλιάδες εφημερίδες.

«Κάθε εφημερίδα επισημαίνεται με αυτοκόλλητο με όλα τα στοιχεία του παραλήπτη ώστε να φτάσει στα χέρια του συνταξιούχου» μας επισήμανε μέλος της διοίκησης.

Όπως πληροφορηθήκαμε, περίπου 2.500 χιλιάδες φύλα θα σταλούν σε κάθε γωνιά της βορείου Ελλάδος όπου υπάρχουν συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα υπάρξει αυτή διαδικασία αποστολής της εφημερίδος και στο μέλλον.. Μήπως ήρθε η στιγμή να δώσουμε απάντηση από τώρα;.

Χρήστος Γιαννακίδης
sidirodromikanea.blogspot.com