Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Πρωτοφανές περιστατικό: Μηχανοδηγός σταμάτησε τρένο για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης που έπαιζε με το κινητό του!



Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη διάβαση τρένου στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως, σε μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις στην Αθήνα, όπου στο παρελθόν έχουν καταγραφεί δεκάδες ατυχήματα.

ethnos.gr

Συγκεκριμένα, ο μηχανοδηγός ενός τρένου σταμάτησε τον συρμό για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης καθώς ένα παιδάκι ετοιμάζονταν να περάσει τις γραμμές. Το παιδάκι κοιτούσε το τρένο που περνούσε όταν σταμάτησε και ο μηχανοδηγός ρώτησε «τι κάνει;». Τότε σε έξαλλη κατάσταση, βγήκε ο μισός από το παράθυρο φωνάζοντας στον ελεγκτή. «Περνάει το τρένο ρε!» ακούγεται να λέει εμφανώς εκνευρισμένος ο μηχανοδηγός και να αναφέρεται στο κινητό τηλέφωνο.


Σημείο… καρμανιόλα

Η διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως έχει χαρακτηριστεί μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις τρένων στην Αθήνα καθώς απαιτεί αυξημένη επαγρύπνηση και αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Το συμβάν αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους στις διαβάσεις τρένων και για την ενίσχυση της εκπαίδευσης των υπαλλήλων που διαχειρίζονται αυτές τις διαδικασίες.

sidirodromikanea.blogspot.com