Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Τρένο περνά μέσα από κόλαση εν μέσω δασικών πυρκαγιών. Βίντεο


Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έμειναν άναυδοι όταν ένα βίντεο με τρένο που τρέχει μέσα από μια κόλαση, έγινε viral.

arynews.tv

Το βίντεο που καταγράφηκε από την καμπίνα του οδηγού δείχνει φλόγες από μια γύρω κόλαση να τυλίγεται γύρω από την άμαξα στη Σιβηρία της Ρωσίας εν μέσω δασικών πυρκαγιών που έχουν τυλίξει μεγάλη περιοχή, ανέφερε βρετανικό μέσο ενημέρωσης.

Στο viral βίντεο, το τρένο εθεάθη να τρέχει μέσα στις φλόγες στην κύρια γραμμή Baikal-Amur, γνωστή ως «ο άλλος μεγάλος σιδηρόδρομος της Σιβηρίας» στην ορεινή περιοχή Muysky.


Οι εκθέσεις ανέφεραν ότι περίπου 30.000 εκτάρια στο Muysky έχουν πιαστεί από την πυρκαγιά.

Εν τω μεταξύ, αναφορές ανέφεραν ότι οι ρωσικές αρχές δυσκολεύονται να περιορίσουν την πυρκαγιά, καθώς ομάδες έκτακτης ανάγκης έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία εν μέσω του πολέμου που διαρκεί μήνες.
Οι αρχές στη Σιβηρία της Ρωσίας απαγόρευσαν επίσης στους ανθρώπους την είσοδο στα δάση σε όλη τη Μπουριατία.

«Η κατάσταση των πυρκαγιών στη δημοκρατία είναι προκλητική και γι' αυτό δεν επιτρέπεται η επίσκεψη στα δάση», είπε ένας αξιωματούχος.

Μέρες νωρίτερα, η πυρκαγιά στο δάσος Naar, Kotli του Azad Kashmir κατέκλυσε το Εθνικό Πάρκο.

Η φωτιά κατέστρεψε περίπου οκτώ χιλιόμετρα δάσους καθώς ο καπνός προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα στις κοντινές τοποθεσίες.

Πυρκαγιά ξέσπασε επίσης σε λοφώδες έδαφος του Καράκ που θα μπορούσε να καταστρέψει δέντρα, πολύτιμους θάμνους και άγρια ​​ζωή στα δάση.

sidirodromikanea.blogspot.com