Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Στις 30 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στο σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»


Η υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων λήγει στις 30 Απριλίου 2024 και ώρα 12:00' π.μ και κατατίθεται στη γραμματεία του σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»

Όπως πληροφορηθήκαμε, υπάρχει μεγάλη απροθυμία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων και αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα το σωματείο.

«Έχουμε απευθυνθεί σε πολλούς συναδέλφους για να συμμετάσχουν στα διοικητικά συμβούλια άλλα διαπιστώνουμε μεγάλη απροθυμία» μας είπε μέλος της διοίκησης.

Οι εκλογές έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουνίου στα γραφεία ΙΩΝ. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 39 – 4ος όροφος και σε περίπτωση μη απαρτίας αυτές θα γίνουν στις 12 Ιουνίου 2024 στο Ε.Κ.Θ. την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Εκλογές θα διεξαχθέν με επιστολική ψήφο.
Η διαδικασία

Στα μέλη θα σταλεί σχετικός φάκελος που θα περιέχει φάκελο ψηφοφορίας , ψηφοδέλτιο και απαντητικό φάκελο. Οι παραλήπτες των φακέλων, αφού σημειώσουν τους σταυρούς προτίμησης, θα τοποθετήσουν το ψηφοδέλτιο στο λευκό φάκελο ψηφοφορίας και, αφού τον σφραγίσουν, θα τον τοποθετήσουν μέσα στον απαντητικό φάκελο και θα τον στείλουν - «επιστρέφουν» στο Σωματείο, μέχρι τις 5 Ιουνίου 2024. Ο απαντητικός φάκελος δεν χρειάζεται γραμματόσημο.

sidirodromikanea.blogspot.com