Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

Αμερικανός άνδρας πέφτει στις γραμμές του μετρό, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την άφιξη του τρένου. Δείτε πως σώθηκε.


Λίγες στιγμές αργότερα ένα τρένο φτάνει στο σταθμό όπου έπεσε ο άνδρας.

Ένα βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που δείχνει έναν άνδρα να πέφτει στις γραμμές του μετρό λίγες στιγμές πριν φτάσει ένα τρένο σε σταθμό της Νέας Υόρκης. Η αστυνομία έσπευσε για να τραβήξει τον άνδρα σε ασφάλεια. Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης περιπολούσε στις αποβάθρες του μετρό Elmhurst στις 3 Νοεμβρίου όταν είδαν τον άνδρα να πέφτει στις γραμμές, ανέφερε η Independent .

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με ένα από τα πλάνα της κάμερας του αστυνομικού. Το βίντεο κοινοποιήθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης στο X, πρώην Twitter. Το βίντεο δείχνει δύο αξιωματικούς του NYPD, τον Jonathan Valle και τον David Carnarte, να στέκονται στην πλατφόρμα όταν ένας άνδρας γλίστρησε ξαφνικά και έπεσε στις ράγες.

Οι αστυνομικοί έτρεξαν προς τον άνδρα και τον έσωσαν. «Χωρίς δισταγμό, έτρεξαν κοντά του και με τη βοήθεια καλών Σαμαρειτών, τον τράβηξαν ασφαλή πριν φτάσει το τρένο», έγραψε το NYPD στο X.

Λίγες στιγμές αργότερα ένα τρένο φτάνει στο σταθμό όπου έπεσε ο άνδρας.

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σταθμό και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον άνδρα πριν μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο. 


.ndtv.com