Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Ταξίδεψαν με τρένο από Μόναχο-Μιλάνο και γέμισαν δαγκώματα από κοριούς

Γέμισαν σημάδια από κοριούς μετά από ένα νυχτερινό ταξίδι με τρένο από το Μόναχο στο Μιλάνο/Φωτογραφία: Instagram/joelandmads

Ένα ζευγάρι που δαγκώθηκε από κοριούς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τρένο μοιράστηκε την εμπειρία του από τα ενοχλητικά έντομα στο διαδίκτυο.

Η Μάντι Κέινς και ο Τζόελ Χάτσινσον είναι δύο Αυστραλοί πολίτες που ταξιδεύουν μαζί στον κόσμο, αλλά ένα ταξίδι σε ένα τρένο με διανυκτέρευση θα τους μείνει αξέχαστο. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για ένα ταξίδι από το Μόναχο της Γερμανίας στο Μιλάνο της Ιταλίας. Και ενώ ο ύπνος τους ήταν άνετος, όταν ξύπνησαν ένιωσαν φαγούρα.

Γέμισε το σώμα τους με δαγκώματα από κοριούς 

Η Μάντι δήλωσε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram: «Αυτή είναι η ιστορία του πραγματικού μας εφιάλτη με τους κοριούς. Πήραμε ένα νυχτερινό τρένο και κλείσαμε τη δική μας κουκέτα, επειδή αυτό ήταν το μόνο διαθέσιμο και θέλαμε πραγματικά να κοιμηθούμε. Έτσι, φτιάξαμε τα κρεβάτια και πραγματικά κοιμηθήκαμε πολύ καλά. Η καμπίνα ήταν αρκετά βρώμικη, αλλά τέλος πάντων, είναι ένα τρένο από το οποίο δεν περιμέναμε και πολλά».

.iefimerida.gr"