Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Δραματικό βίντεο δείχνει μεθυσμένος οδηγός να χτυπά τρένο με ταχύτητα

Η αστυνομία είπε ότι ο οδηγός είχε περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα διπλάσιο από το νόμιμο όριο

Το CCTV κατέγραψε τη στιγμή που ένας μεθυσμένος οδηγός προσπάθησε να περάσει με ταχύτητα μέσω σιδηροδρομικής διάβασης την ίδια στιγμή που περνούσε τρένο με 370 επιβάτες. 

Ένας μεθυσμένος οδηγός στην Ταϊβάν απαθανατίστηκε στην κάμερα να προσπάθησε να περάσει γρήγορα μέσα από μια σιδηροδρομική διάβαση την ίδια στιγμή με ένα τρένο.

Δραματικά πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης δείχνουν τη στιγμή που ο οδηγός, Lin Nan, περνούσε με ταχύτητα μέσα από ένα φράγμα που διέσχιζε τρένο την ίδια στιγμή που περνούσε ένα τρένο, με τον Lin να σπάει στο πλάι του τρένου και το λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε να πετάγεται στο πλάι καθώς το τρένο επιταχύνει από τη διάβαση. Το βίντεο τελειώνει με ένα αυτοκίνητο να περνά με ασφάλεια από τη διάβαση αφού σηκωθούν τα εμπόδια και ένας θεατής να σπεύδει να βοηθήσει τον Λιν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ViralPress, ο Λιν, ο οποίος επέζησε από τη σύγκρουση με ελαφρά τραύματα, είπε στην αστυνομία ότι είχε βγει να πιει το προηγούμενο βράδυ και είχε ξυπνήσει και βγήκε για να αγοράσει πρωινό τη Δευτέρα το πρωί. Ο οδηγός είπε στους αξιωματικούς ότι δεν είχε δει το τρένο, το οποίο μετέφερε 370 επιβάτες κοντά στην πόλη Τζιαμίν, παρά το ερυθρόλευκο φράγμα που κατέβηκε για να δείξει ότι περνούσε τρένο.

Η αστυνομία χορήγησε αλκοτέστ και διαπίστωσε ότι ο Lin είχε περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα 0,30 mg/dL, διπλάσιο από το νόμιμο όριο στην Ταϊβάν . Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνελήφθη επειδή οδηγεί υπό την επήρεια μέθης και έθετε σε κίνδυνο μέλη του κοινού.

Όλοι οι επιβάτες στο τρένο φέρεται ότι δεν τραυματίστηκαν, αν και καθυστέρησαν για περισσότερες από δύο ώρες καθώς περίμεναν να τους παραλάβει νέο τρένο, ώστε το κατεστραμμένο τρένο να μπορεί να επιστραφεί σε ναυπηγείο συντήρησης για επισκευή.
Εργαζόμενοι στην Ταϊβάν αφαιρούν αυτοκίνητο που χτύπησε τρένο με ταχύτητα. (ViralPress)


"Προτρέπουμε τους ανθρώπους να μην οδηγούν αφού πιουν. Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί όταν περνούν ισόπεδες διαβάσεις και να υποκύπτουν πάντα στα τρένα", ανέφερε το Τμήμα Χουαλιέν του Γραφείου Σιδηροδρόμων της Αστυνομίας σε δήλωση μετά το περιστατικό.

.foxnews.com
sidirodromikanea.blogspot.com