Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Ελεύθερα άλλα δύο διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα ο νυν διευθυντής της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ Ζαχαρίας Στουρνάρας, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Λάρισας για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον γνωστό πια «τυχαίο» επιβάτη κατά την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου αλλά και τον άνθρωπο που έσπευσε να τερματίσει τις πιεστικές ερωτήσεις δημοσιογράφων στον υφυπουργό Μεταφορών για την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα ατόμων.

Ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε σήμερα και ο γενικός διευθυντής (από 21-3-2017 έως 15-11-2019) της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ Γρηγόρης Σαμπατακάκης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους..
Την περασμένη εβδομάδα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στον Εφέτη-Ανακριτή, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ απ' το 2021 μέχρι σήμερα. Πρόκειται για τον κ. Ιωάννη Παληοθόδωρο, στον οποίο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και η καταβολή εγγύησης ύψους 20.000 ευρώ.


.efsyn.gr
sidirodromikanea.blogspot.com