Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Την εγκατάσταση smart lockers σε 21 σταθμούς της γραμμής 1 του Μετρό σχεδιάζει η ΣΤΑΣΥ



Σε διαγωνισμό για τη µίσθωση χώρων με σκοπό την εγκατάσταση και λειτουργία smart lockers (ταχυδρομικών θυρίδων ) σε 21 χώρους που βρίσκονται στους σταθµούς της γραµµής 1 του Μετρό προχωρά η ΣΤΑΣΥ.

Ειδικότερα η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην εγκατάσταση Smart lockers στους σταθμούς: Ομόνοια (6 χώροι), Αττική (3 χώροι), Κηφισιά (2 χώροι), Πειραιάς (2 χώροι), Καλλιθέα (4 χώροι) και Μοναστηράκι (4 χώροι) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής στην κλήρωση που θα γίνει στο Μέγαρο Αθηνάς (οδός Αθηνάς 67) την Τετάρτη, 05 Ιουλίου, 11:00 η ώρα.

Η ηµεροµηνία λήξης κατάθεσης των δηλώσεων ενδιαφέροντος συµµετοχής στην κλήρωση είναι η προηγούμενη (εργάσιµη) ηµέρα από την ηµεροµηνία διενέργειας του διαγωνισµού, δηλαδή την Τρίτη 04 Ιουλίου στις 11:00.

Η κατάθεση των δηλώσεων ενδιαφέροντος θα γίνεται στην Κεντρική Γραµµατεία της ΣΤΑΣΥ στον 1ο όροφο του Μεγάρου Αθηνάς.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος που κατατίθενται στην ως άνω αναφερόµενη Υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ, µετά την παραπάνω ηµεροµηνία είναι εκπρόθεσμες και δεν θα λαµβάνονται υπόψη.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι αναρτημένο σε ηλεκτρονική µορφή στην ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ.

∆ικαίωµα συµµετοχής στο διαγωνισµό έχουν οι εταιρείες που είναι εγγεγραµµένες στο µητρώο επιχειρήσεων παροχής ταχυδροµικών υπηρεσιών που τηρείται στην ΕΕΤΤ και είναι κάτοχοι της προβλεπόµενης από τον Ν.4053/2012 Εθνικής Γενικής Αδείας δραστηριοποιήσεως στην Ταχυδροµική Αγορά.

Επίσης, ο φάκελος της συμμετοχής πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και τα στοιχεία της κλήρωσης (τον τίτλο, την επωνυµία του διενεργούντος την κλήρωση και την ημερομηνία διενέργειας).

Τέλος, το µηνιαίο τίµηµα ορίζεται στο ποσό των 250€ πλέον ΦΠΑ για τοποθέτηση smart locker εμβαδού έως 2m2 συµπεριλαµβανοµένης και της διαφηµιστικής προβολής της εταιρείας ταχυµεταφορών σε αυτό. Η συνολική µηνιαία αποζηµίωση για κάθε παραχωρούμενη επιφάνεια θα είναι ανάλογη µε το εµβαδόν που διατίθεται στην εκάστοτε εταιρεία Ταχυµεταφοράς/ Ταχυδροµικών Υπηρεσιών και διαµορφώνεται ως ακέραιο πολλαπλάσιο των 250€ πλέον ΦΠΑ.

epixeiro.gr
sidirodromikanea.blogspot.com