Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Ξεκινά η διεθνής πλατφόρμα σιδηροδρομικών εισιτηρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο


Έχοντας ως στόχο να ανταγωνιστεί άλλες πλατφόρμες έκδοσης σιδηροδρομικών εισιτηρίων, η Rail Online ξεκίνησε τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας δικαιότερους ναύλους στους βρετανούς επιβάτες τρένων.

Η διεθνής πλατφόρμα έκδοσης σιδηροδρομικών εισιτηρίων, Rail Online, ξεκίνησε σήμερα (4 Μαΐου 2023) στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Rail Online λέει ότι είναι πρωταθλητής καταναλωτών και θα προσφέρει δικαιότερους ναύλους για τους Βρετανούς επιβάτες, με αντιστοίχιση τιμών ναύλου, άμεσες επιστροφές χρημάτων στα ηλεκτρονικά εισιτήρια και, το πιο σημαντικό, μηδενικά τέλη κράτησης.

Η Rail Online, η οποία ιδρύθηκε το 2019 από τον Αυστραλό ειδικό στον τουρισμό και τις μεταφορές, James Dunne, επιτρέπει στους Βρετανούς να κάνουν κράτηση για σιδηροδρομικά ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας. Οι πελάτες μπορούν επί του παρόντος να κάνουν κράτηση εισιτηρίων με τους National Rail (Ηνωμένο Βασίλειο), SCNF (Γαλλία, συμπεριλαμβανομένου του Eurostar), Amtrak (ΗΠΑ) και VIA Rail (Καναδάς), με περαιτέρω δίκτυα που θα ακολουθήσουν, συμπεριλαμβανομένης της Trenitalia (Ιταλία), τα οποία θα εισαχθούν στο πλατφόρμα τις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία.

Για ταξιδιωτικά δρομολόγια σε όλη την Ευρώπη, επί του παρόντος διατίθενται κάρτες Eurail για κράτηση μέσω του ιστότοπου Rail Online. Οι κάρτες Interrail – για κατοίκους ΕΕ – θα προστεθούν άμεσα.

Η Rail Online λέει ότι έχει δεσμευτεί να μεγιστοποιήσει την άνεση για τους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει τα απορρίμματα χαρτιού που σχετίζονται με τα σιδηροδρομικά ταξίδια, παρέχοντας ηλεκτρονικά εισιτήρια τόσο για εγχώρια όσο και για διεθνή ταξίδια απευθείας στον πελάτη μέσα σε λίγα λεπτά από την κράτηση.
Παρέχοντας ένα πιο διαισθητικό ταξίδι στον πελάτη

Με μια σειρά από νέες και καινοτόμες λειτουργίες που θα κυκλοφορήσουν μετά την κυκλοφορία, η Rail Online έχει ως αποστολή να γίνει η πιο αξιόλογη και συχνά χρησιμοποιούμενη ταξιδιωτική πλατφόρμα.

Με μια σειρά από νέες και καινοτόμες λειτουργίες που θα κυκλοφορήσουν μετά την κυκλοφορία, η Rail Online έχει ως αποστολή να γίνει η πιο αξιόλογη και συχνά χρησιμοποιούμενη ταξιδιωτική πλατφόρμα. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος είναι να προσφέρει ένα πιο διαισθητικό ταξίδι πελατών και να βοηθήσει τους πελάτες να ταξιδεύουν πιο έξυπνα, αποτελεσματικά και χωρίς ταλαιπωρία – είτε ως μέρος της καθημερινής μετακίνησης, είτε ως μέρος μιας οικογενειακής ημέρας είτε ως μέρος μιας περιπέτειας εκτός χώρας.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Rail Online, James Dunne, δήλωσε: «Η είσοδος στη μεγάλη και δυναμική αγορά σιδηροδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς. Μετά από μια επιτυχημένη κυκλοφορία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, προσελκύουμε πλέον πελάτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ινδία και από όλη την Ευρώπη.

«Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πολύ ανταγωνιστική, καθοδηγείται από τις τιμές και έχει μεταβεί καλά τα τελευταία χρόνια σε ένα περιβάλλον ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για έναν ευκίνητο και φιλόδοξο παίκτη να αμφισβητήσει το status quo και να προσφέρει στους Βρετανούς μια νέα εφαρμογή – και εξοικονομήσεις στις χρεώσεις κράτησης! – για το σιδηροδρομικό τους ταξίδι.

«Η κυκλοφορία του Rail Online είναι μόνο η αρχή μιας μεγαλύτερης, πιο μακροπρόθεσμης και συναρπαστικής ταξιδιωτικής προσφοράς τεχνολογίας για την οποία θα εργαστούμε για τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια. Βραχυπρόθεσμα, θα εισαγάγουμε νέες συνδέσεις σιδηροδρομικού δικτύου και νέες δυνατότητες καθώς συνεχίζουμε την ανάπτυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο, γι' αυτό παρακολουθήστε αυτό το διάστημα!».

Η νέα πλατφόρμα επωφελείται από ένα επεκτάσιμο, λιτό, αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο. Μια συνεργασία με την SilverRail απλοποιεί τον συντονισμό με τους πολλαπλούς σιδηροδρομικούς φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ αποτελεσματικές, αυτοματοποιημένες διαδικασίες μειώνουν δραματικά τις χειροκίνητες εργασίες και τον αριθμό των εργαζομένων.

Με πάθος για την παροχή της καλύτερης δυνατής ταξιδιωτικής εμπειρίας για τον πελάτη – από την αγορά του εισιτηρίου μέχρι τον τελικό προορισμό – η Rail Online ηγείται μιας βασικής ομάδας ειδικών του κλάδου των ταξιδιών και των σιδηροδρόμων με συνδυασμένη εμπειρία άνω των 65 ετών.

globalrailwayreview.com
sidirodromikanea.blogspot.com