Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Γεραπετρίτης για Τσίπρα: Δεν επισκέφθηκε στη Λάρισα την αίθουσα που πάρθηκαν οι μοιραίες αποφάσεις

«Επιτρέψτε μου να πω ότι είναι κίνηση πολιτική και όχι ουσίας»
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης από το βήμα της Βουλής σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα και τόνισε πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρέθηκε στην αίθουσα που ο σταθμάρχης έδωσε τις μοιραίες εντολές στα τρένα.

Ο υπουργός δήλωσε πως ο κ.Τσίπρας «πήγε εκεί όπου θα γίνει τον Σεπτέμβριο η υπερτοπική τηλεδιοίκηση αντί να πάει στον τοπικό σταθμό τηλεδιοίκησης που λειτουργούσε το μοιραίο βράδυ και θα μπορούσε να γίνει η αυτόματη χάραξη. Όταν κάποιος πηγαίνει στην Λάρισα και αποφεύγει να επισκεφθεί την αίθουσα που λήφθηκαν οι μοιραίες αποφάσεις το βράδυ της τραγωδίας επιτρέψτε μου να πω ότι είναι κίνηση πολιτική και όχι ουσίας».

Επίσης, πρόσθεσε «ο κ. Τσίπρας πήγε εκεί που από την φωτιά του 2015 είχε υποβαθμιστεί το σύστημα και δεν μπορούσε να γίνει αυτόματη χάραξη. Αυτόματη χάραξη μπορούσε να γίνει από τον τοπικό σταθμό τον οποίο ο κ. Τσίπρας δεν επισκέφθηκε».

Ακόμη, επανέλαβε ότι οι αναφορές του στο τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης αφορούν «τον πίνακα που επιτρέπει την αυτόματη χάραξη και την παρακολούθηση του τρένου για 8,5 χλμ. Πως αλλιώς να το πω. Το είπα σε όλους τους τόνους. Ανάβουν τα φωτάκια στον πίνακα και ο σταθμάρχης παρακολουθεί την πορεία του τρένου για 8,5 χλμ. Καταλαβαίνω ότι ήρθατε εδώ σε τόνο θεατρικό κ. Παππα. Η απάντηση λοιπόν είναι η εξής. Είναι απλή. Σας είπα ότι δεν θέλω να κάνουμε αντιπαράθεση πάνω σε θύματα γιατί είναι άηθες και αισθάνομαι άσχημα όταν αντιπαρατιθέμεθα σε τέτοια θέματα».

newsbeast.gr
sidirodromikanea.blogspot.com