Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Το μήνυμά σας το στέλνεται σε λάθος διεύθυνση


Εδώ και χρόνια αποφεύγουμε να απαντούμε σε σχόλια φίλων αναγνωστών μας όταν αυτά δεν προσβάλουν και δεν θιγούν την αξιοπρέπεια μας. Είναι ελεύθερος ο καθένας να κάνει τον σχολιασμό του με την οπτική γωνία που βλέπει τα γεγονότα. Γιατί έτσι πρέπει να λειτουργούμε σε μια δημοκρατία

Όμως βλέπουμε κάποιες αντιδράσεις φίλων μας και ο τρόπος συμπεριφοράς τους, σε κάποια θέματα που αναρτήσαμε, που δεν τους τιμούν και δεν προσφέρουν και τίποτα ουσιαστικό, με το να εκτοξεύουν χαρακτηρισμούς.

Αν πραγματικά θέλουμε μέσα από την αντίδραση μας να προσφέρουμε κάτι καλό στην κοινωνία, τότε κάθε κριτική είναι καλοδεχούμενη και πρέπει η αντίδραση μας να σταλεί εκεί που πρέπει, στην διεύθυνση που πρέπει. Τα λέμε αυτά διότι ορισμένοι δεν βλέπουν ποιος είναι ο συντάκτης ενός ρεπορτάζ και ποια η πηγή του και ψέγουν τον διαχειριστεί αυτής της ιστοσελίδας.

Εμείς δεν αναπαράγουμε για αναπαράγουμε ένα θέμα. Το αναρτούμε για να έχουν γνώση αυτή που πρέπει και να μην αφήνεται να αιωρείται μια κατάσταση στην κοινωνία που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι παλαιοί σιδηροδρομικοί θα θυμούνται πως κυκλοφορούσαν σαν φευ βολάν τα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας στο παρελθόν, δίνοντας μια εσφαλμένη εικόνα στην κοινωνία.

Περιμένουμε έστω και τώρα κάποια αντίδραση από τα συνδικαλιστικά σωματεία του σιδηροδρόμου όχι σε εμάς αλλά στην πηγή του θέματος.

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com