Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Υπ. Μεταφορών: Το ρεπορτάζ της Καθημερινής δείχνει την κατάσταση των σταθμών που παραδόθηκαν το 2019

''Παραλήφθηκε μία διαλυμένη κατάσταση'', αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.


Το ρεπορτάζ της Καθημερινής για την κατάσταση που επικρατούσε στους σιδηροδρομικούς σταθμούς όταν παραδόθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση το 2019, επικαλείται σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να αναδείξει τις αλλαγές που έχουν γίνει από τότε.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει:

"Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή", δημοσιεύονται φωτογραφίες με την κατάσταση των σταθμών που παραδόθηκαν το 2019, με την αλλαγή της κυβέρνησης, σε σχέση με την τωρινή κατάσταση.



Προκύπτει, με ακλόνητα πειστήρια, ότι παραλήφθηκε μία διαλυμένη κατάσταση η οποία συνεχίζει να ανατάσσεται με γοργούς ρυθμούς. Δυστυχώς, το τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από την ολοκλήρωση των έργων που αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με πλήρη τηλεδιοίκηση όλου του κύριου άξονα.



Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, θα συνεχίσει την προσπάθεια να έρθουν στο φως τα αίτια και οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, να επανεκκινήσει με ασφάλεια ο σιδηρόδρομος και να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο η αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας του δικτύου".

thetoc.gr
sidirodromikanea.blogspot.com