Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Deutsche Bahn: Το επικίνδυνο τρένο κάνει τους επιβάτες να απελπίζονται – ο λόγος είναι ακατανόητος


Τις τελευταίες εβδομάδες, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ορισμένα τρένα της Deutsche Bahn - διαφορετικά υπάρχουν σοβαρές συνέπειες!

Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είναι ένα χαλαρό ταξίδι όταν ταξιδεύετε με το Deutsche Bahn. Ωστόσο, πιθανές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις μπορεί να κάνουν το ταξίδι άβολο. Και δεν είναι μόνο αυτό, τώρα προέκυψε ένας άλλος κίνδυνος για τους επιβάτες στη σιδηροδρομική κυκλοφορία - και μάλιστα έχει αντίστοιχες συνέπειες.
Όποιος ταξίδεψε με ένα περιφερειακό express στο Βραδεμβούργο τις τελευταίες εβδομάδες πήρε ένα συγκεκριμένο ρίσκο. Για κάποιους επιβάτες δεν είχε καλή κατάληξη, χτύπησε ο «κινητοφάγος»!

Το τρένο της DB «καταπίνει» τα κινητά τηλέφωνα

Στα τρένα DB της γραμμής RE1 μεταξύ Βρανδεμβούργου και Φρανκφούρτης/Όντερ, είναι καλύτερο να μην βάζετε το κινητό σας σε μια ελεύθερη θέση δίπλα σας - γιατί: Μόλις Το κάθισμα διπλώνει ξανά, το αντίστοιχο αντικείμενο γλιστράει σε ένα μεταλλικό κουτί που είναι στερεωμένο κάτω από το κάθισμα.
Και μετά είναι σχεδόν αδύνατο να το πάρεις πίσω. Ακόμη και με τη βοήθεια εργαλείων, τα αντικείμενα που είχαν «καταπιεί» σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαν πλέον να σωθούν ή μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις.

Η Deutsche Bahn θέλει να σταματήσει την εξαφάνιση

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά ήταν στην πραγματικότητα τα κινητά τηλέφωνα των ταξιδιωτών. Δυστυχώς, μόνο τρία από τα περισσότερα από 20 κινητά τηλέφωνα βρήκαν τον δρόμο τους πίσω στους κατόχους τους. Τα υπόλοιπα είναι ακόμα «εγκλωβισμένα» στο μεταλλικό κουτί.
Φυσικά, τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχιστούν έτσι - εξάλλου, οι ταξιδιώτες όχι μόνο θα πρέπει να αισθάνονται καλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και να μπορούν να παίρνουν μαζί τους όλα τα σκεύη που έφεραν στο σπίτι τους σε ένα κομμάτι. Όπως αναφέρει το WDR2 , η Deutsche Bahn ενήργησε άμεσα, τα τρένα που επηρεάζονται θα ανακατασκευαστούν!

Η DB ανακατασκευάζει τα επηρεαζόμενα τρένα

Ας ελπίσουμε ότι όλα τα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα θα επιστραφούν στους κατόχους τους αλώβητα κατά τη διάρκεια της μετατροπής...

derwesten.de
sidirodromikanea.blogspot.com