Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Δραματική διάσωση δευτερόλεπτα πριν έρθει το τρένο. Βίντεο


Το περιστατικό καταγράφτηκε στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, όπου μετά από ένα ατύχημα, ένα Jeep βρέθηκε τουμπαρισμένο πάνω στις γραμμές του τρένου.

Ελάχιστα πριν το τρένο «αποτελειώσει» το αναποδογυρισμένο Jeep, οι πυροσβέστες βγάζουν από αυτό τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί.
Το Jeep συγκρούστηκε με ένα Chevrolet Cruze και κατέληξε αναποδογυρισμένο πάνω στις ράγες του τρένου, λίγο πριν φτάσει εκεί ένα φορτωμένο τρένο. Καθώς ο οδηγός του Jeep υπέστη τραυματισμό στην πλάτη του που δεν του επέτρεπε να βγει από το αυτοκίνητο μόνος του, τον απεγκλωβισμό του ανέλαβαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι διασώστες ήταν ακόμη στη διαδικασία αξιολόγησης της κατάστασης όταν τα φώτα που προειδοποιούν για τη διέλευση του τρένου, άρχισαν να αναβοσβήνουν. Λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα μετά την ενεργοποίηση των φώτων, οι πυροσβέστες όρμησαν να απελευθερώσουν τον οδηγό από το Jeep και περίπου άλλο τόσο μετά, όταν ο ανήμπορος οδηγός ήταν μακριά, το τρένο αποτελείωσε το Jeep πέφτοντας πάνω του όπως φαίνεται και στο δραματικό video.


newsauto.gr
sidirodromikanea.blogspot.com