Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ινδία: Τρένο σκουπιδότοπος - Παρέμβαση του υπουργού σιδηροδρόμων

Έχοντας επίγνωση του θέματος, ο υπουργός Σιδηροδρόμων Ashwini Vaishnaw ζήτησε από τους αξιωματούχους να βελτιώσουν την πρακτική καθαρισμού μέσα στα τρένα.

Μια πρόσφατη φωτογραφία από το Vande Bharat Express, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2019, σόκαρε τους χρήστες του διαδικτύου

Η φωτογραφία που έγινε viral στα social media απεικονίζει το πάτωμα του τρένου καλυμμένο με σκουπίδια. Το πάτωμα του τρένου έχει απορρίμματα που κυμαίνονται από πλαστικά μπουκάλια μέχρι άδεια δοχεία τροφίμων. Αυτή η εικόνα απεικονίζει επίσης έναν εργάτη που κρατά μια σκούπα. Ο αξιωματικός των Ινδικών Διοικητικών Υπηρεσιών (IAS) Awanish Sharan μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Twitter το Σάββατο και έγραψε τη λεζάντα "Εμείς οι άνθρωποι".

Το tweet συγκέντρωσε μεγάλη έλξη στα social media. "Η ανάπτυξη δεν έχει καμία χρησιμότητα μέχρι να αναπτύξουμε εμείς οι ίδιοι μια βασική αίσθηση του πολίτη. Να είστε υπεύθυνος πολίτης!" έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος σχολίασε, "Κύριε, στη χώρα μας οι άνθρωποι δεν ξέρουν εκεί το καθήκον, αλλά σίγουρα ήξεραν σωστά. Αντ 'αυτού, οι άνθρωποι θα πρέπει να ξεκινήσουν βήματα προς τη συνεισφορά τους για την καθαριότητα. #cleanlinesscampaign"

Έχοντας επίγνωση του θέματος, ο υπουργός Σιδηροδρόμων Ashwini Vaishnaw ζήτησε από τους αξιωματούχους να βελτιώσουν την πρακτική καθαρισμού μέσα στα τρένα. Σε ένα tweet που σχετίζεται με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Vaishnaw έγραψε: "Το σύστημα καθαρισμού άλλαξε για τα τρένα #VandeBharat. Αναμένεται η συνεργασία σας."



indiatvnews.com

sidirodromikanea.blogspot.com