Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Εμπορευματικό τρένο με 22 βαγόνια εκτροχιάστηκε στην Ανατολική Ρωσία


Ένα εμπορευματικό τρένο εκτροχιάστηκε στην ανατολική Ρωσία. Συνολικά, 22 βαγόνια βγήκαν εκτός τροχιάς, προκαλώντας καθυστερήσεις για πολλά τρένα στα δρομολόγιά τους. Σύμφωνα με τον Trans-Baikal Railway, τον χειριστή αυτού του τμήματος, κανείς δεν τραυματίστηκε στο ατύχημα.

 «Δεν υπήρξαν θύματα, δεν υπάρχει κίνδυνος για την περιβαλλοντική ασφάλεια». Πληροφορίες για τον τύπο του μεταφερόμενου φορτίου δεν παρέχονται από τον Trans-Baikal Railway.

Το ατύχημα συνέβη μεταξύ των πόλεων Skovorodino και Magdagachi, στην περιφέρεια Amur, κοντά στα κινεζικά σύνορα. Αυτό το σιδηροδρομικό τμήμα λειτουργεί από την Trans-Baikal Railway, θυγατρική της RZD και έχει προσωρινά ανασταλεί. Το πότε θα είναι ξανά λειτουργικό το κομμάτι, είναι ακόμη άγνωστο.

330 επισκευαστές

Για την αποκατάσταση της πρόσκρουσης του δυστυχήματος, στάλθηκαν στο σημείο τρένα ανάκτησης από τους κοντινούς σταθμούς Skovorodino και Magdagachi. Σύμφωνα με τον ρωσικό ειδησεογραφικό ιστότοπο RIA, περισσότεροι από 330 εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο εργάζονται για την επισκευή της γραμμής. Οι εργασίες γίνονται σε έντονες καιρικές συνθήκες με θερμοκρασίες να πέφτουν στους 46 βαθμούς υπό το μηδέν τη νύχτα.

railfreight.com
sidirodromikanea.blogspot.com