Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Θεσσαλονίκη: Αφαίρεσαν συλλεκτικά μεταλλικά αντικείμενα από το Σιδηροδρομικό Μουσείο του ΟΣΕ


Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία για κλοπή από το Μουσείο του Ο.Σ.Ε., συνέλαβαν δύο άντρες, ηλικίας 20 και 19 ετών (άνδρας-γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Μπέλλα Θεριού

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (24-08-2022) οι προαναφερόμενοι, αφαίρεσαν από το Σιδηροδρομικό Μουσείο Ο.Σ.Ε. διάφορα συλλεκτικά μεταλλικά αντικείμενα (κομμάτι σιδηροτροχιάς, ρόδα τρένου, τροχαλίες κ.ά), τα οποία τοποθέτησαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τον υπάλληλο ασφαλείας, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές, με αποτέλεσμα να εντοπισθούν και να συλληφθούν οι δράστες σε σύντομο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, εντοπίσθηκε ένας μεταλλικός κόφτης μετάλλων, χρήματα, καθώς επίσης και μικροποσότητα ηρωίνης στην κατοχή της 21χρονης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος οδηγούσε το όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ertnews.gr
sidirodromikanea.blogspot.com