Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Η τραγική ιστορία του άνδρα που έπεσε στις γραμμές του μετρό στον Κορυδαλλό

«Θα είχαμε προλάβει εάν γινόταν κάτι άμεσα πάλι, θα είχε βρεθεί ο άνθρωπος τουλάχιστον να νοσηλευόταν και να μην βρισκόταν σε κίνδυνο», τόνισε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Για τον άνδρα που έπεσε χθες στις γραμμές του μετρό στον Κορυδαλλό, είχε ενεργοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα missing alert για ενηλίκους, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».
Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενημερώθηκε χθες από συγγενικό του πρόσωπο ότι ήταν ο Λ.Π. που έπεσε στο μετρό μπροστά και νοσηλεύεται σοβαρά στην εντατική.
Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί μετά το θάνατο της μητέρας του πριν από έξι χρόνια. Το missing alert ενεργοποιήθηκε γιατί υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και κινδύνευε η ζωή του.
«Δυστυχώς έπεσε στο σταθμό του μετρό του Κορυδαλλού», «θα είχαμε προλάβει εάν γινόταν κάτι άμεσα πάλι, θα είχε βρεθεί ο άνθρωπος τουλάχιστον να νοσηλευόταν και να μην βρισκόταν σε κίνδυνο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

sidirodromikanea.blogspot.com