Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Μπορείτε να κάνετε απεριόριστα καλοκαιρινά ταξίδια με 9,50 $ σε αυτή την ευρωπαϊκή χώρα!


 Ένας ολόκληρος μήνας απεριόριστης μεταφοράς με μόλις 9,50 δολάρια - είναι πολύ καλό ανά πάσα στιγμή, σε μια εποχή αυξήσεων των τιμών των καυσίμων, εκτοξευόμενων τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων και παγκόσμιας κρίσης κόστους ζωής, γίνεται ασυναγώνιστο.

Ετοιμάστε λοιπόν τις βαλίτσες σας, γιατί ο πιο οικονομικός ταξιδιωτικός προορισμός φέτος το καλοκαίρι, αν πάμε με μεταφορικό μέσο, ​​φαίνεται να είναι η Γερμανία.

Η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε σήμερα τη δημιουργία μηνιαίου εισιτηρίου για τα μέσα μαζικής μεταφοράς 9 ευρώ (9,50 $). Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, ακριβώς στην ώρα για ένα καλοκαιρινό ταξίδι.

Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρη τη χώρα, σε τοπικές και περιφερειακές συγκοινωνίες, τρένα, λεωφορεία και τραμ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης .

Ωστόσο, τοπικό σημαίνει τοπικό, επομένως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υπεραστικές υπηρεσίες λεωφορείων ή τρένων. Με άλλα λόγια, τα δημοφιλή τρένα IC, EC και ICE εξαιρούνται -- αν και μπορείτε να συνδυάσετε ένα ταξίδι μεγάλων αποστάσεων με περιφερειακά μέσα μεταφοράς που καλύπτονται από το πάσο. Τα τρένα με τη σήμανση RE είναι περιφερειακά, και επομένως μέρος του πακέτου.
Η συμφωνία θα διαρκέσει για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, ως μέρος ενός κυβερνητικού πακέτου ενεργειακής ανακούφισης, παρέχοντας κίνητρα στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετακινηθούν αυτό το καλοκαίρι. 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ (2,6 δισεκατομμύρια δολάρια) έχουν αντληθεί στο έργο από την κυβέρνηση. Κάθε πάσο θα ισχύει ανά ημερολογιακό μήνα -- επομένως αν αγοράσετε το δικό σας στις 14, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο στο τέλος του μήνα.

Ωστόσο, αν και έχει σχεδιαστεί για ντόπιους, οι τουρίστες μπορούν επίσης να αγοράσουν το πάσο.
Ο εθνικός σιδηρόδρομος της Γερμανίας, Deutsche Bahn, έχει ήδη προσθέσει τα πάσο στον ιστότοπό του. Θα κυκλοφορήσουν στις 23 Μαΐου.

edition.cnn.com
sidirodromikanea.blogspot.com