Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Αγγλία: Κορίτσια φαίνονται να κάνουν ασκήσεις πάνω σε σιδηροδρομική διάβαση. Βίντεο.

Η αστυνομία είπε ότι τα κορίτσια έδειξαν «κατάφωρη περιφρόνηση για τη δική τους ασφάλεια και τους άλλους».

Το περιστατικό συνέβη στο Broxtowe, στο Nottinghamshire, σε ένα τμήμα της γραμμής που χρησιμοποιείται από τρένα που ταξιδεύουν με ταχύτητα έως και 120 χιλιόμετρα την ώρα

Η Network Rail έχει προειδοποιήσει ότι ο σιδηρόδρομος «δεν είναι ευκαιρία φωτογραφίας» αφού κυκλοφόρησε πλάνα CCTV που δείχνει δύο έφηβες να κάνουν άσκηση με τα χέρια σε μια ισόπεδη διάβαση.
Αρκετοί άνθρωποι βιντεοσκοπήθηκαν επίσης να στέκονται στις γραμμές για να τραβήξουν φωτογραφίες, με ένα άτομο να ξαπλώνει για να ποζάρει.
Μια πρόσφατη μελέτη της διάβασης, που βρίσκεται στο φυσικό καταφύγιο Attenborough, κατέγραψε 22 παραδείγματα κακής χρήσης σε μόλις εννέα ημέρες.
Το περιστατικό συνέβη στο Broxtowe, στο Nottinghamshire, σε ένα τμήμα της γραμμής που χρησιμοποιείται από τρένα που ταξίδευαν με ταχύτητα έως και 80 mph.

Ο διευθυντής δρομολογίων Network Rail Gary Walsh δήλωσε: «Αυτή η συμπεριφορά στην ισόπεδη διάβαση του Nature Reserve είναι απολύτως συγκλονιστική.
«Ο σιδηρόδρομος δεν είναι ευκαιρία φωτογραφίας και δεν είναι ποτέ ασφαλές να σταματήσεις ή να τριγυρνάς στις γραμμές.
«Τα δύο κορίτσια που κάνουν σταντ αγνοούν εντελώς τους κινδύνους στους οποίους θέτουν τον εαυτό τους.
«Αυτό το περιστατικό θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες για αυτούς, καθώς και για τους φίλους και την οικογένειά τους».
Ο επιθεωρητής Mark Clements της Βρετανικής Αστυνομίας Μεταφορών δήλωσε: «Οι άνθρωποι σε αυτό το βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα μια συγκλονιστική και κατάφωρη περιφρόνηση για τη δική τους ασφάλεια και των άλλων.
«Η παράβαση είναι ποινικό αδίκημα, μπορεί να οδηγήσει σε τραγικές συνέπειες ή τραυματισμούς που θα αλλάξουν τη ζωή.
«Περιπολούμε τακτικά αυτήν την περιοχή και υπενθυμίζουμε σε όλους τη σημασία της φροντίδας γύρω από το σιδηρόδρομο και της αποφυγής παραβίασης».
Βίντεο του bbc


walesonline.co.uk
https://sidirodromikanea.blogspot.com/