Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

TUI: Η Eurostar προτιμώμενος συνεργάτης για εκδρομές και δραστηριότητες

O όμιλος TUI αναβαθμίζει την πλατφόρμα εμπειριών και περιηγήσεων για την εταιρία σιδηροδρόμων Eurostar που συνδέει το Ην. Βασίλειο με την Ευρώπη.




Χριστίνα Λαΐνοπούλου 

Η συμφωνία αυτή με τη Eurostar συνεχίζει την ισχυρή στρατηγική ανάπτυξη της TUI στο κομμάτι των περιηγήσεων και των δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνει ένα ολοένα και αυξανόμενο αριθμό συνεργασιών με επιχειρήσεις υψηλού προφίλ στην Ευρώπη.

Η βελτιωμένη έκδοση της ψηφιακής πλατφόρμας δίνει πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες της Eurostar να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 5.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια, διαθέσιμα σε όλους τους προορισμούς της Eurostar. Στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρονται εκατοντάδες δραστηριότητες για το Λονδίνο μόνο, αλλά οι πελάτες μπορούν επίσης να κλείσουν εκδρομές στην Οξφόρδη, το Κέιμπριτζ, το Κάρντιφ και το Εδιμβούργο. Υπάρχουν διαθέσιμες εμπειρίες στη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες και το Βέλγιο, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών σε μεγάλους προορισμούς πόλης όπως το Παρίσι, το Άμστερνταμ και οι Βρυξέλλες, καθώς και στις Βερσαλλίες, τη Γαλλική Ριβιέρα, το Ρότερνταμ και την Αμβέρσα.

Η υπάρχουσα συμφωνία για περιηγήσεις και δραστηριότητες μεταξύ της TUI και της Eurostar ξεκίνησε το 2018, αλλά η προσαρμοσμένη πλατφόρμα ψηφιακής διανομής είναι μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας σύμφωνα με την οποία η TUI είναι ο προτιμώμενος συνεργάτης της Eurostar για τις εκδρομές και δραστηριότητες. Εκτός από την ανάπτυξη της ψηφιακής πλατφόρμας, η TUI παρέχει επίσης 5.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εισιτήρια.

tornosnews.gr
sidirodromikanea