Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Πάρκο ΟΣΕ: Αύξηση περιπολιών και ενίσχυση της φύλαξης έχει ζητήσει ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Δεκάδες φορές έχουμε γράψει για την κατάσταση που επικρατεί στο
Πάρκο ΟΣΕ Καλαμάτας και ειδικά για τους βανδαλισμούς, που συνεχίζονται παρότι στο χώρο κάθε βράδυ υπάρχει φύλαξη από ιδιωτική εταιρεία.

Ζητώντας από το δήμαρχο Καλαμάτα ένα σχολιασμό, δήλωσε ότι το Πάρκο του ΟΣΕ βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ, κάτι που, όπως είπε, αντιλαμβάνονται όλοι.

Το σοβαρό ζήτημα είναι οι φθορές που προκαλούνται, με τον ίδιο να λέει ότι δυστυχώς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο, για να προσθέσει ότι υπάρχει μια ομάδα, κυρίως, νέων παιδιών που έχουν επιθετικότητα και προκαλούν φθορές στα βαγόνια.

«Ο Δήμος έχει βάλει εταιρεία φύλαξης, που μάλιστα πληρώνεται με σημαντικό ποσό», παρατήρησε ο κ. Βασιλόπουλος, ενώ συμπλήρωσε ότι έχει στείλει επιστολή προς την εταιρεία, ζητώντας να αυξήσει τις περιπολίες και να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενίσχυσης της φύλαξης.

Κλείνοντας το θέμα ο δήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε ότι κατά τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι τουαλέτες που κατασκευαστήκαν στο πάρκο, ενώ σε κάποια βαγόνια θα υπάρξει παραπάνω περιποίηση, αφού σε αυτά θα φιλοξενηθούν προσπάθειες θεατρικών σχημάτων.
Π.Μπ.
tharrosnews.gr

sidirodromikanea