Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Τα μεγαλύτερα σιδηροδρομικά ταξίδια στον κόσμο.

Οι μεγαλύτερες διαδρομές με τρένο στον κόσμο είναι πολύ μεγάλες! Αυτά τα ταξίδια μπορεί να πάρει μερικές ημέρες και καλύπτουν χιλιάδες μίλια.
 
Δείτε τις  μεγαλύτερες διαδρομές σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, και οι ΗΠΑ.


1: Trans-Siberian Express είναι η μεγαλύτερη ταξίδι με το τρένο

Απόσταση: 5,722 μίλια

Διάρκεια: 6 ημέρες +

Η μακρύτερη σιδηροδρομική διαδρομή στον κόσμο ξεκινά στη Μόσχα και τελειώνει στο Βλαδιβοστόκ. Πρωτα απο ολα, να αναλαμβάνει 6 ημέρες για να ολοκληρωθεί. Οι επιβάτες σε αυτό Ευρωπαϊκό ταξίδι περνούν από πολλαπλές ζώνες ώρας. Τοπία σε αυτό το ταξίδι περιλαμβάνουν την Ουράλια Όρη και λίμνη Βαϊκάλη. Τα τρένα για αυτό το ταξίδι αναχωρούν κάθε 48 ώρες.

λίμνη Βαϊκάλη: βαθύτερη λίμνη στον κόσμο

2: Ανατολικός & Oriental Express

Απόσταση: 1,200 μίλια

Διάρκεια: 3+ ημέρες

Αυτό ταξίδι ταξίδια μέσα από τη Νοτιοανατολική Ασία από την Μπανγκόκ προς Σιγκαπούρη. Το τρένο σταματά στο River Kwai και Κουάλα Kangsar. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι είτε 3 ή 4 ημέρες. Επιπροσθέτως, ταξίδια συνήθως λαμβάνουν μέρη τα Σαββατοκύριακα. Επί πλέον, το κατάλυμα είναι ιδιωτικό και όμορφα διακοσμημένα. Επειδή η διαμονή είναι συμπαγής είναι καταλληλότερο για μοναχικούς ταξιδιώτες.

3: Η Καναδική, το μεγαλύτερο τρένο

Απόσταση: 2,700 μίλια

Διάρκεια: 3 ημέρες

Πρώτα από όλα, δεν υπάρχει WIFI σε αυτό το διηπειρωτικό ταξίδι. Έτσι ώστε, να είναι έτοιμοι να περνούν το χρόνο τους κοιτάζοντας το τοπίο. Επειδή η βουνά, δάση, και άλλες καναδική τοπίο που θα δείτε είναι που κόβει την ανάσα. Η διαδρομή ξεκινά από το Βανκούβερ και καταλήγει στο Τορόντο. Απολαύστε τα άνετα αυτοκίνητα κρεβάτι, ενώ μπορείτε να πάρετε τις αναλαμπές άλκη, ελάφι, και ακόμη και αρκούδες.


4: California Zephyr μεγαλύτερο τρένο

Απόσταση: 2,348 μίλια

Διάρκεια: 51 ώρες

Αυτό το ταξίδι είναι πιο αξιοσημείωτο, καθώς είναι το μεγαλύτερο στις ΗΠΑ. Η διαδρομή καλύπτει τους πρωτοπόρους, τα Βραχώδη Όρη, και φαράγγια. Οι βασικές στάσεις σε αυτό το ταξίδι είναι Ντένβερ, Salt Lake City, Reno, και Σακραμέντο.
 



5: Indian Pacific: Σίδνεϊ προς Περθ (Αυστραλία)

Απόσταση: 2,704 μίλια

Διάρκεια: 65 ώρες

Αυτό το μακρύτερο ταξίδι με το τρένο διαθέτει το μεγαλύτερο τμήμα της ευθείας σιδηροδρομική γραμμή στον κόσμο. Πρώτα, Οι επιβάτες πάρει την εμπειρία το πλάτος της Αυστραλία. Επιπροσθέτως, το τοπίο περιλαμβάνει καταρράκτες, δάση, και μπλε βουνά. Λόγω του μήκους του, Υπάρχουν πολλές βασικές στάσεις σε αυτό Διαδρομή. Οι στάσεις περιλαμβάνουν Μπρόκεν Χιλ, Αδελαΐδα, Barossa Valley, Kalgoorlie, Μάγειρας, και Rawlinna. Εισιτήρια τρενού για αυτό το ταξίδι είναι ακριβά με τιμές που ξεκινούν από πάνω $600.


6. Vivek Express: Dibrugarh σε Kanyakumari (Ινδία)

Απόσταση: 2,633 μίλια

Διάρκεια: 82 ώρες

Όπως και στην περίπτωση του Ινδικού Ειρηνικού, αυτό το τρένο είναι το μεγαλύτερο ταξίδι με το τρένο στην Ινδία. Επειδή ταξιδεύει σε όλο το μήκος της Ινδίας και έχει ένα μέση ταχύτητα του 32 KM ανά ώρα. Σε αντίθεση με άλλες μεγάλες σιδηροδρομικά ταξίδια εισιτήρια για αυτό το ξεκίνημα τρένο στο $10.

7: Παρίσι-Μόσχα μεγαλύτερο τρένο Express

Απόσταση: 1,998 μίλια

Διάρκεια: 48 ώρες

Αν και αυτό το τρένο είναι η μεγαλύτερη διευρωπαϊκών διαδρομή διαρκεί μόνο 2 ημέρες για να ολοκληρωθεί. Το τρένο αναχωρεί από το γαλλική πρωτεύουσα και φτάνει στη ρωσική πρωτεύουσα. Επειδή αυτό το ταξίδι ταξιδεύει μέσω της Λευκορωσίας θα χρειαστεί μια Λευκορωσία βίζα ταξιδεύω. Επιπροσθέτως, χρειάζεστε βίζα για να μπείτε Ρωσία.

saveatrain.com
sidirodromikanea