Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Αίγυπτος: Το βίντεο από τον εκτροχιασμό του τρένου.

Στη δημοσιότητα οι εικόνες από τον εκτροχιασμό τρένου στην Αίγυπτο, που είχε ως αποτέλεσμα 15 άνθρωποι να τραυματιστούν.
Στους 15 ανέρχονται οι τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου στην Αίγυπτο. Η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στην περιοχή Σαρκέια στο Δέλτα του Νείλου, την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, το βράδυ.

Οι πρώτες εικόνες που μεταδόθηκαν από ΜΜΕ της αφρικανικής χώρας, δείχνουν επιβάτες να βρίσκονται έξω από τα εκτροχιασμένα βαγόνια, την ώρα που άλλοι δέχονται τις πρώτες βοήθειες.
Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανέφερε ότι 33 ασθενοφόρα μετέβησαν επιτόπου για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα κοντινότερα νοσοκομεία, με τους περισσότερους να λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες και να επιστρέφουν στα σπίτια τους.
Στο σημείο έφθασε γερανός προκειμένου να απομακρύνει τα εκτροχιασμένα βαγόνια και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη σιδηροδρομική γραμμή.
Άγνωστο παραμένει τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας. Το τρένο που εκτροχιάστηκε στην Αίγυπτο είχε ξεκινήσει από την πρωτεύουσα Κάιρο, με προορισμό τη Μανσούρα, στα βόρεια.

 


athensvoice.gr