Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Η Virgin Hyperloop παρουσιάζει νέα σχεδίαση και εμπειρία επιβατών. Βίντεο.

Παρόλο που η τεχνολογία που απαιτείται για να ωθήσει τους ανθρώπους μέσω σωλήνων κενού αέρος με ταχύτητα ήχου, είναι ακόμα χρόνια μακριά, αλλά κάθε τόσο οι προγραμματιστές Hyperloop θέλουν να μοιράζονται το όραμά τους για το πώς μπορεί να μοιάζει αυτό το μέλλον.

Η Virgin Hyperloop το έκανε ακριβώς αυτό με ένα νέο βίντεο προώθησης που περιγράφει λεπτομερώς την φανταστική του εμπειρία επιβατών, με μια νέα εμφάνιση των pods μεταφοράς.

Την τελευταία φορά που ρίξαμε μια ματιά στην πρόοδο της ομάδας Virgin Hyperloop, ήταν να καλύψουμε τις πρώτες δοκιμές ενός συστήματος Hyperloop, καθώς οι επιβάτες χτύπησαν στα 172 km / h (107 mph). Αυτά ακολούθησαν χρόνια μη δοκιμασμένων δοκιμών στην εγκατάσταση ανάπτυξης της στη Νεβάδα, καθώς η ομάδα εργάζεται για την κατασκευή μαγνητικών ανυψωτικών λοβών που θα μπορούσαν μια μέρα να ταξιδέψουν με ταχύτητα 1.200 km / h (745 mph).

Σε ένα νέο βίντεο προώθησης, η εταιρεία προσφέρει μια ματιά στην εμπειρία επιβίβασης μέσω ενός φουτουριστικού σταθμού Hyperloop, με τους επιβάτες να ανεβαίνουν σε ένα από τα λοβό της εταιρείας και να μετακινούνται μακριά από την ύπαιθρο με υψηλή ταχύτητα.

Αυτή η τελευταία έκδοση της κάψουλας επιβατών της Virgin Hyperloop περιγράφεται ως εμπορικό όχημα, ακολουθώντας τα πρωτότυπα XP-1 και XP-2. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ασύρματη φόρτιση, τεχνητό φεγγίτη με προσομοιωμένο φυσικό φως και ειδοποιήσεις LED για ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο και τις ταχύτητες του ταξιδιού.

Η ενημερωμένη ομάδα επιβατών Virgin Hyperloop περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ασύρματη φόρτιση, τεχνητό φεγγίτη με προσομοιωμένο φυσικό φως και ειδοποιήσεις LED για ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο και τις ταχύτητες του ταξιδιού

Αυτά τα τμήματα έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν έως και 28 επιβάτες και ταξιδεύουν απευθείας στον προορισμό τους χωρίς ενδιάμεσες στάσεις. Η εταιρεία λέει ότι, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων θα ποικίλλουν μεταξύ των δρομολογίων, αναμένει ότι το κόστος θα είναι προσβάσιμο και περισσότερο σαν το κόστος της οδήγησης παρά της πτήσης.

"Είναι απλό. Εάν δεν είναι προσιτό, οι άνθρωποι δεν θα το χρησιμοποιήσουν », δήλωσε ο Jay Walder, Διευθύνων Σύμβουλος της Virgin Hyperloop. «Οι καθημερινές μεταφορές υψηλής ταχύτητας δεν είναι προς το παρόν εφικτές για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά θέλουμε να αλλάξουμε αυτήν την έννοια. Φανταστείτε να είστε σε θέση να μετακινηθείτε μεταξύ πόλεων που σήμερα διαφέρουν ώρες σε λίγα λεπτά - και τις ατελείωτες δυνατότητες που ανοίγουν. "



newatlas.com/transport/virgin-hyperloop-new-pod-design-passenger-experience

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης