Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Θλίψη για την απώλεια της δημοσιογράφου Άτζελα Πεϊτση.

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Άτζελας Πεΐτση σε όλους εκείνους που είχαν την τύχη να την γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της. Μεταξύ εκείνων που συνεργάστηκαν μαζί της, σε σιδηροδρομικά θέματα, ήταν και ο διαχειριστή των «Σ.Ν.».

Με την αιχμηρή πένα της και πάντα με τεκμηρίωση επιχειρημάτων, προέβαλε από όποιο μέσω και αν εργάστηκε, τα προβλήματα των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο και ιδιαίτερα την περίοδο της δεκαετίας του 2000.

Καλό σου ταξίδι Άτζελα 

Χρήστος Γιαννακίδης 


Ανακοίνωση για την αιφνίδια απώλεια της Άτζελας Πεΐτση εξέδωσε η ΕΣΗΕΜ-Θ, στην οποία αναφέρει: 

Η δημοσιογραφική οικογένεια της Μακεδονίας-Θράκης θρηνεί την πρόωρη απώλεια της Αγγελικής Πεΐτση, που πέθανε χτες (28/10/2020) έπειτα από σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο. 

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη το 1969, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων. 

Στην πλούσια δημοσιογραφική διαδρομή της εργάστηκε σε έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, μεταξύ των οποίων οι εφημερίδες Εγνατία, Ελληνικός Βορράς, Μακεδονίας, τα περιοδικά Επιλογές και Sunday, η ΕΡΤ3, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί A103, Planet FM, Alpha, αλλά και διαδικτυακά Μέσα. 

Η εργατικότητα και η μαχητικότητα χαρακτήριζαν την δημοσιογραφική παρουσία της και την έκαναν αγαπητή στους κύκλους των συναδέλφων με της οποίους συνεργάστηκε. 

Η ΕΣΗΕΜ-Θ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το τόσο πρόωρα χαμένο μέλος της και συλλυπείται της οικείους της. 

Η κηδεία της Αγγελικής Πεΐτση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου, με περιορισμένους παρισταμένους λόγω των μέτρων κατά του Covid-19.