Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε τις πιο γραφικές σιδηροδρομικές διαδρομές της Ινδίας μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα.


Τα ταξίδια με τρένο στην Ινδία είναι πάντα μια ευχάριστη εμπειρία, καθώς δεν αφορούν μόνο τον προορισμό αλλά και το ταξίδι. Διασχίζοντας τους πλούσιους λόφους, πάνω από τα αστραφτερά νερά και περνώντας μέσα από σήραγγες δίνει υπέροχες ταξιδιωτικές αναμνήσεις.  Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα εντυπωσιακά ταξίδια τρένων στην Ινδία με τις μαγευτικές διαδρομές.
 (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Απολαύστε τη μυστικιστική διαδρομή των τρένων καθώς η Φύση χαιρετίζει το πράσινο χαλί - μια εκπληκτική σκηνή στο σιδηροδρομικό σταθμό Konkan μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Chiplun και Anjani. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Ρίξτε μια ματιά σε ένα τρένο που διασχίζει τους πλούσιους λόφους της πρασινάδας Konkan ανάμεσα στο Ratnagiri και το σταθμό Nivasar. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Μια γραφική θέα ενός τρένου που διασχίζει τα αστραφτερά νερά του ποταμού Zuari μεταξύ των σταθμών Karmali & Verna στο σιδηροδρομικό σταθμό Konkan. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Μια καταπραϋντική εικόνα ενός τρένου που διασχίζει μέσα σε γαλήνια πράσινα καλύμματα του Konkan μεταξύ των σταθμών Madgaon και Balli. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Μια πανοραμική θέα ενός τρένου Express που περιελίσσεται όμορφα κατά μήκος της λίμνης Chilka, της μεγαλύτερης παράκτιας λιμνοθάλασσας στην Ινδία και της δεύτερης μεγαλύτερης λιμνοθάλασσας υφάλμυρου νερού στον κόσμο. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)

Τα τρένα αλληλογραφίας και MEMU κινούνται μαζί! Μια εντυπωσιακή θέα στο Ettimadai, στους πρόποδες των σειρών Bouluvanpatty των Δυτικών Ghats στην περιοχή Coimbatore του Ταμίλ Ναντού.
Ρίξτε μια ματιά στα μεγάλα άνθη κατιφέ και το τρένο, ένα όμορφο τοπίο κοντά στο Khirai, Kharagpur Division. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Μια συναρπαστική σκηνή ενός κόκκινου τρένου (τσουγκράνα LHB) που περιπλανιέται μέσα από ένα πανέμορφο τοπίο με πυκνά πράσινα δέντρα, απότομους λόφους και ήρεμο υδάτινο σώμα κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Gokarna στο σιδηροδρομικό σταθμό Konkan. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)

Η μαγευτική διαδρομή - τρένο που πλησιάζει μια σήραγγα κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Ukshi μέσα από υπέροχους καταπράσινους λόφους του Konkan. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Φυσική άποψη του τρένου που διασχίζει τον αστραφτερό ποταμό Aghanashini κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό Kumta στο σιδηροδρομικό Konkan. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Ένα γρήγορο τρένο που διασχίζει το όμορφο τοπίο στο τμήμα Shoranur-Nilambur της «χώρας του Θεού», Κεράλα. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Εκπληκτική θέα του τρένου που διασχίζει τα πλούσια καλύμματα του Konkan μεταξύ του σταθμού Ratnagiri και του Nivasar. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)
Μια γρήγορη αμαξοστοιχία περνά μέσα από το πλούσιο πράσινο κοντά στο Aryankavu, έναν όμορφο σταθμό λόφου που βρίσκεται ανάμεσα στη Δυτική Ghats στην περιοχή Kollam της Κεράλα, στο γραφικό τμήμα Sengottai - Punalur του νότιου σιδηροδρόμου. (Εικόνα: Twitter @RailMinIndia)


moneycontrol.com

https://www.moneycontrol.com/news/photos/trends/travel-trends/in-pics-a-look-at-some-of-indias-most-scenic-train-routes-that-will-give-you-unforgettable-travel-memories-5851281-14.html

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης