Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

«Λαμπάδιασαν» τα μαλλιά γυναίκας ενώ βρισκόταν σε τρένο! Βίντεο!

Την στιγμή που τα μαλλιά μιας γυναίκας πιάνουν φωτιά ενώ βρίσκεται σε τρένο, κατέγραψε σε βίντεο χρήστης του TikTok.

Το σύντομο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο γνωστό μέσο ξεκινά με ένα τρένο στην περιοχή Bay της Καλιφόρνια, την ώρα που οι φλόγες σκεπάζουν το κεφάλι μιας γυναίκας. «Τα μαλλιά σου έχουν πάρει φωτιά!» φωνάζει ένας άνδρας.
Τότε, η γυναίκα σηκώνεται, αρχίζει να ουρλιάζει και πέφτει στην θέση της καθώς ένας άλλος επιβάτης προσπαθεί να σβήσει την φωτιά. Ευτυχώς, η φωτιά σβήνει γρήγορα, αλλά το βαγόνι γεμίζει με καπνό. «Τι στο διάολο, φίλε» φωνάζει ένας άλλος επιβάτης.

«Η γυναίκα προφανώς έβαλε φωτιά στα μαλλιά της»

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό El Cerrito del Norte περίπου στις 5 μ.μ. την Τρίτη το απόγευμα, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι του σταθμού στην San Francisco Chronicle. Η υπηρεσία μαζικής διαμετακόμισης είπε πως η γυναίκα στο βίντεο δεν ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα – αν και ένας πράκτορας του σταθμού κάλεσε την αστυνομία, αναφέροντας «μια γυναίκα που προφανώς έβαλε φωτιά στα μαλλιά της».
«Αυτή την στιγμή η υπηρεσία δεν έχει λάβει πληροφορίες που να δείχνουν πως ήταν κάποιου είδους επίθεση που διαπράχθηκε από άλλον επιβάτη» δήλωσε ο εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας Τζιμ Άλισον.

Πηγή: iefimerida.gr