Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Μετρό : Ποιο το πλάνο για τους σταθμούς σε Πειραιά, Δημοτικό Θέατρο και Μανιάτικα;

Απαντήσεις σε σχέση με τις επόμενες εξελίξεις στο συγκοινωνιακό δίκτυο έδωσε ο Κώστας Καραμανλής

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ‘’Παραπολιτικά 90,1’’ βρέθηκε καλεσμένος ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, απαντώντας σε ορισμένα ιδιαιτέρως καίρια ερωτήματα που σχετίζονται με το συγκοινωνιακό δίκτυο, τόσο της πρωτεύουσας, όσο και της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται, τα εγκαίνια στους σταθμούς του μετρό σε Κορυδαλλό, Νίκαια και Αγία Βαρβάρα έχουν… ανοίξει την όρεξη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ιδιαιτέρως μεγάλη ανυπομονησία σε σχέση με τους υπόλοιπους τρεις σταθμούς που σχεδιάζονται στα νότια προάστια.

Απαντώντας σε αυτό το ερώτημα, ο Κώστας Καραμανλής τόνισε πως το πλάνο για το άνοιγμα των σταθμών σε Πειραιά, Δημοτικό Θέατρο και Μανιάτικα, αφορά το τέλος του 2022.

Συγχρόνως, απαντήσεις έδωσε και σε ότι αφορά το περίφημο Μετρό της Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε, στόχος της κυβέρνησης είναι έως και τον Απρίλιο του 2022 να έχει λάβει σάρκα και οστά ένα ενιαίο σύστημα Μετρό.

Τέλος, αναφορικά με την μειώσεις των τιμών των εισιτηρίων, ο Υπουργός τόνισε πως θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι και τον Οκτώβριο, όπου και το ζήτημα θα επανεξεταστεί.

tomorrownews.gr